Makan Mee Rebus Hj Wahid Ori di Plaza Angsana Johor Bahru - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, February 12, 2019

Makan Mee Rebus Hj Wahid Ori di Plaza Angsana Johor Bahru

Kalau korang ingat mama pernah merasa Mee Rebus Hj Wahid di Shah Alam. Baca sini http://www.mamapipie.com/2017/08/mee-bandung-muar-mee-rebus-hj-wahid.html. Akhirnya mama berpeluang Makan Mee Rebus Hj Wahid Ori di Plaza Angsana Johor Bahru Tau. Wah bestnya Makan Mee Rebus Hj Wahid Ori di Plaza Angsana Johor Bahru. Sinilah originnya Tau.

Rasa Mee rebus hj Wahid memang sedap. Tak terlalu manis Dan Kuahnya pekat. Telur dibagi sebiji.. puas hati makan

 Eh... Eh.. hj Wahid tengok kamera kite laa


Kebanyakan yang datang ke sini memang nak makan Mee rebus. Kadangkala beratur panjang juga tapi jgn risau servis dia laju sebab kuah memang dah dimasak siap-siap dah.

Pemandangan di hadapan kedai

Kalau korang nak rasa pergilah ke Plaza Angsana Johor Bahru. Semangkuk Mee rebus cuma Rm4.50 je Tau. Ini alamat nya

Mee Rebus Hj Wahid

Alamat: L1.2 Plaza Angsana,
Pusat Bandar Tampoi, 81200,
Johor Bahru, Johor

Waktu perniagaan:
Dibuka setiap hari dari 12:00 tengah hari – 10:00 malam

(Masa mama pergi pukul 8 kedai dah nak tutup dah. So, pergi awal tau)

9 comments:

  1. Sedapnya mee rebus. Harga pun ok ni.

    ReplyDelete
  2. Alaaaa sedapnyaaaa..tapi jauh la plak...nampak gambar mee rebus tu sedap je...akak dah la pencinta mee rebus

    ReplyDelete
  3. selalu akan mee rebus katodean lama Batu Pahat tu, sedap juga

    ReplyDelete
  4. Kalau pegi angsana, mesti cari mee rebus hj Wahid ni.
    Satu lagi, kacang pol hj Ali, pun best.

    ReplyDelete
  5. mmg sedap, dulu2 masa ddk kt skudai rajin gk makan mee rebus nih...
    lagi2 klu hujung minggu...

    ReplyDelete
  6. ini mie rebus biasa kan ma
    mukan mie instan?

    ReplyDelete
  7. ni pun salah satu makanan wajib aida sewaktu keje di JB dulu.
    best. terbaik.
    last time ke JB ari tu, ke Kilang Bateri.
    ada jugak mee rebus hj wahid ni. ok la. serupa. terbaik!!!

    ReplyDelete
  8. ish rindunye mee rebus hj wahid!
    setahun dh pindah dr jb
    dulu duk sana, selalu makan mee rebus hj wahid ni sampai la muak.
    hahaha, suka la keropok udang geragau tabur atas mee tu. ishhh.

    ReplyDelete

Words of wisdom