Giveaway Road To 3M Mamapp - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, July 6, 2021

Giveaway Road To 3M Mamapp

Assalamualaikum semua. Setelah berangan lama nak buat GA akhirnya mama baru berkesempatan nak lancarkan Giveaway Road To 3M Mamapp bila lihat pv mama almost akan mencapai 3juta tak lama lagi. Punyalah lama nak mencapai 3m tu kesian mama kan. Tapi takpe mama bersyukur.

So, sebagai kenang-kenangan maka dengan lafaz bismillah mama lancarkan GA Road To 3M Mamapp sebagai menghargai pengunjung blog mama yang tersayang. Jemput join ye kengkawan. 




GA berlangsung dari 6 Julai - 6 Ogos 2021


Syarat-syarat penyertaan GA Road To 3M Mamapp

  1. Terbuka lepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan pos. Sorry buat blogger negara jiran kalau mama buat segment bolehlah join nanti ye.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Road To 3M Mamapp". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. 
  3. Wajib Follow blog mama: http://www.mamapipie.com
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama  || Instagram | Youtube |  Twitter |  FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.

Hadiah GA Road To 3M Mamapp

Ada 2 kategori hadiah ye..

Hadiah Kategori 1: Cash RM50 & RM30 (20 peluang menang)

Syarat untuk dapat hadiah cash mudah aje. Korang hanya perlu follow syarat penyertaan di atas dan kemudian selalu check pageview blog mama (ada di bahagian bawah sekali). Sesiapa yang dapat capture no pageview 3,000,000 secara tepat mama akan bagi RM50

Bagi yang tak dapat capture nombor tepat mama akan bagi RM30 kepada sesiapa yang dapat capture within 2,999,990 - 3,000,010 so ada 20 peluang untuk dapat capture nombor dan menang cash dari mama. Tak kira berapa orang dan berapa kali dapat capture, semuanya boleh menang jika follow syarat penyertaan. Jangan lupa kena ada bukti screenshot dan email kepada mama tau.

Hadiah Kategori 2: Inpods i12 tws (5 Pemenang)

Disebabkan mama ni antara peminat inpods. Macam macam warna dan jenis dalam koleksi mama. Maka mama nak hadiahkan inpods ni kepada 5 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan berpandukan en Random.org atau terpulang jika mama tetiba rajin nak pilih secara manual, mama akan pilih secara manual. Sesiapa yang berjaya capture nombor akan ada peluang juga menang inpods ni kalau korang bertuah.




Ini 5 hadiah yang akan dimenangi. Ada 5 warna. Kepada pemenang yang terpilih nanti korang boleh pilih warna apa yang korang nak. Tapi ni bergantung kepada first email first served ye. Pemenang yang email mama detail dengan cepat dan bagitau warna apa yang korang nak, korang yang akan dapat dulu.



Kalau ada yang tak faham nanti tanya di komen ye, Good luck kepada semua peserta


47 comments:

  1. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html


    rabia join kak

    ReplyDelete
  2. Syidah pon join hehe

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  3. Okey nanti akak join...best tu hadiahnyaa

    ReplyDelete
  4. Wah hadiah menarik. Hendak tanya kalau ada media sosial yang tiada macam Instagram ke YouTube boleh sertai ke? Kalau tidak saya sokong selalu melawat blog sahaja. Hehe.
    Selamat anjurkan segmen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana2 yg xde socmed boleh je join. Yg oenting ada blog.. tiada kewajipan utl follow socmed mamapp. Dijemput Dan dialau2 kan mana yg ada socmed tu. Jemput join na

      Delete
  5. Disebabkan kekangan masa nanti mama terjah slow2 blog post paseta ye. Tq rabia Dan syidah dah sjoin. Nanti mama visit blog korang. Kak Sa nanti join tau

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum,

    Kak Mieja join :)
    https://memorisusuanku.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak.. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  8. Joined! Harap ada rezeki...Amin

    https://www.nonasani.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html?m=1

    ReplyDelete
  9. join GA ni tapi sorry kak adda, acc twitter saya suspended so tak boleh nak follow

    https://www.farhanajafri.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  10. hadir support sis
    https://www.anakdenesor.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  11. dah join! harap kalau menang aku nak yang darkblue.. haha

    https://www.ceritaita.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  12. syu join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  13. Nina join

    https://ciksukataip.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html?m=1

    Ig : ninvhmd

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen.. Insyaallah jika ada kesempatan saya akan sertai.

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah siap.
    https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  16. gee join :)

    http://www.zianaeunos.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  17. Salam mamapp, shdia join ya :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum mama, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  19. join ya

    https://www.kasihjuju.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  20. Wah, tahniah mama. Road to 3M tu... Hebatnya.

    As join ya :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  21. Ik join ya :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  22. https://anakomak6.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    done join!

    ReplyDelete
  23. Done join!

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  24. Done join Mamapp
    https://www.bondezaidalifah.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  25. wah terbaik
    semoga berjaya semua yang join :)

    ReplyDelete
  26. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  27. aida join :)

    https://www.adianiez.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  28. Cie join :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  29. su joined juga yaa!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  30. join :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  31. kaella join sini :)

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  32. sALAM kenal Mamapipie

    Saya join ya

    https://masfvome.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  33. Assalammualaikum dan salam kenal,

    Kak Ida join ya.

    https://idakamiliamudzakir.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  34. akak joined..
    http://www.suriaamanda.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  35. Sha join
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  36. Saya sertai :
    https://www.fairusmamat.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  37. Saya join https://thejagungspirasi.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  38. Ain join

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  39. https://loveneddy.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    nadyya join and done follow ig: nadyashafiqa__

    ReplyDelete
  40. terima kasih ye support GA mama.. boleh check senarai peserta di link sebelah kanan sidebar. kalau xde nama bgtau ye.. good luck semua

    ReplyDelete
  41. saya join ye

    https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  42. Cik TK join juga!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    Cik TK done follow ig dan youtube juga atas nama Cik TK

    ReplyDelete
  43. Saya join ^^

    https://www.youthayuju.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete

Words of wisdom