First Time Merasa Beryl's Durian Milk Chocolate with Durian Filling - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, October 8, 2019

First Time Merasa Beryl's Durian Milk Chocolate with Durian Filling

Korang.. Tau tak rupanya Beryl's pun ada chocolate durian. Mama terjumpa masa mama ke GM minggu lepas. So, dapatlah mama First Time Merasa Beryl's Durian Milk Chocolate with Durian Filling ni.. Dulu mama pernah makan Cadbury Dairy Milk Durian. Boleh klik tengok apa komen mama tentang Cadbury punya coklat durian. 

Inilah rupa kotak coklat.. Memandangkan musim durian pun dah habis, maka coklat ni bolehlah mengubat kerinduan mama pada durian huhu..

Dalam ni memang ada filling dan bila mama makan ni memang sangat-sangat terasa duriannya tau

Durian tu terasa pahit-pahit sebiji cam makan durian sebenar. Macam durian D24 atau musang king pun ada. Memang kaw. Wow! Hebat betul penangan Beryl's Durian Milk Chocolate with Durian Filling ni. Tak rugi mama beli dan rasa..  So, kalau korang nak merasa gak pandai-pandai lah cari sendiri ye. Kat shopee dan lazada pun ada jual mama tengok.

Tu je lah nak cerita. Dah beberapa hari tak buat post blog. Mood M macam dah mula hinggap. Bahaya ni..



13 comments:

  1. Sedap eh kak.. Bolehlah sha cuba pula lepas nie..

    ReplyDelete
  2. nmpk menarik tu..jrg beli beryl's

    ReplyDelete
  3. saja akak ni menggoda betul, aritu yang cadbury punya penah la try, tp takde lah filling durian gini

    ReplyDelete
  4. cadbury punya pun kita belum rasa lagi ni

    ReplyDelete
  5. saya suka durian. tapi kalau creep ke, bubuh dalam roti ke terus jadi tak minat

    ReplyDelete
  6. belum cuba lagi chocolate ada filling durian..menarik untuk dicuba.

    ReplyDelete
  7. suka durian tapi yang cemni belum brani cuba.
    maybe nanti boleh tryyy hehe..

    ReplyDelete
  8. kat kedai2 biasa mesti x jumpa coklat ni kan

    ReplyDelete

Words of wisdom