First Time Merasa Cadbury Dairy Milk Durian - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Sunday, September 15, 2019

First Time Merasa Cadbury Dairy Milk Durian

Sungguh tak ku sangka akhirnya mama beli Dan First Time Merasa Cadbury Dairy Milk Durian. Mama memang tak teringin pun nak makan coklat perisa durian ni walaupun mama ni kan hantu durian. Macam cannot go lah bila durian combine dgn cekelat. Tapi alih2 dapat pula mama First Time Merasa Cadbury Dairy Milk Durian Ni.

Mama beli di GM Klang dgn harga RM7.90. Eh chop, sebenarnya bukan mama yang beli tapi make mertua yang belanja dia suruh rasa hihii.. takkan nak tolak, kan.

Inilah rupa coklat Cadbury Durian

Dalam ni ada bertih beras dan coklat berperisa durian. Surprisingly Rasa dia not bad.. ok juga combination durian Dan coklat rupanya.. Kepada sesiapa yang belum rasa cubalah Rasa. Musim durian dah nak habis ni mesti coklat ni limited edition. 

17 comments:

  1. Nak rasa juga. Tapi sampai sekarang tak jumpa lagi Cadbury yg ni.

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh. saya pun belum try lagi ni sebab speedmart takde ambik stok yang ni.


    by the way, if you dont mind boleh tak pergi blog saya, unfollow blog saya lepastu follow balik? sebab saya tukar link blog baru. takut tak masuk dalam reading list. thankyou in advance. if awak tak kisah lah

    ReplyDelete
  3. Kinah dah try. Sedap jugak kan cadbury durian ni.

    ReplyDelete
  4. Hahaha bunyi pun pelik, tapi rasa org ckp sedap..

    ReplyDelete
  5. Haritu kat mydin jual murah je. RM5.90 camtu tapi sebab tak minat durian, kita beli blackforest dgn hazelnut je la hahaha tapi nanti boleh la nak try kalau jumpa

    ReplyDelete
  6. macam pelik kan.. tapi taksangka boleh juga tekak ni terima.. dah abis pun hihi

    ReplyDelete
  7. Akak tak pernah rasa lagi...x jumpa kat KL ni...

    ReplyDelete
  8. waaa da rasa ekkk...teringin jugak ni..nampak kat maslee ri tu, tapi da kat kaunter, malas pulak nak keluar barisan...nanti nak try lah!

    ReplyDelete
  9. Sedap.. sha pun suka.. mula tu risau juga rasa dia pelik..

    ReplyDelete
  10. hmmm mcm pernah terbaca pasal cadbury durian ni.
    ntah blog mana.
    lom try lagi, mamapp.
    hmmm kalau ada yg pek kecik, maybe aida try.
    mana la tau kena dgn tekak ni.
    aida ni pencinta coklat.

    ReplyDelete
  11. mmg sedap tp sy x beli. opismet beli then dia share ;-)

    ReplyDelete

Words of wisdom