Review Marina View Villa Port Dickson - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, October 31, 2019

Review Marina View Villa Port Dickson

Review Marina View Villa Port Dickson. Seminggu sebelum masuk Ramadhan mama sekeluarga balik ke kampung. Rindu nak ziarah kubur arwah mak dan ayah mama. Alfatihah mereka.. kerinduan tu jangan cakap lah.. memang tak pernah suruh, malah semakin membara kerinduan untuk mereka. Alhamdulillah lega sikit rasa di hati  bila dah menziarah mereka.. Semasa balik ke Shah Alam ayah Syafi ajak pergi "bercuti".. Banyak tempat yang penuh tapi mama dapat book Marina Villa Port Dickson. Jom baca Review Marina View Villa Port Dickson..


Pool. Syafi tgh buli auntie dia. Mama datang sini dengan adik mama Dan suaminya

Marina View Villa Ni sebenarnya basic je. Tempat dia pun bukan di tepi pantai.. Ada coast sikit tu pun bukan sebelah dia.. dah last minute booking (less than 24jam) ini je Lah yg Ada hihi.. pasrah!!

Bilik air bersih

Ada 2 bilik Dan kedua-dua bilik Ni Boleh tgk view pool dari tingkap

Bilik satu lagi


Kat sini not bad juga facilities dia Ada pool, gym Dan playground. Juga Ada tennis court.

Overalls sini ok lah.. pengalaman baru semasa proses check-in kena ambil tuala dari kaunter dan Masa nak checkout kena pulang balik towel tu.. apartment pun takde kad etc.. guna mangga je haha.. tapi mama tgk ramai juga yg duduk sini..

Kalau korang nak try duduk sini Boleh ikut Alamat di bawah. Mama Tak ingat Lah mama book dari apps Mana hihi



Marina View Villa Port Dickson

Jalan Pantai, PD World Marina Resort,
Port Dickson, Negeri Sembilan

12 comments:

  1. Wahhh...pool dia...nampak best giler

    ReplyDelete
  2. Oo.. tapi pool dia nampak besarlah. Bestnya main air

    ReplyDelete
  3. bercuti, bertukar angin..stress reliever..

    ReplyDelete
  4. Dulu selalu tengok Marina dari jauh sebab kerja dekat PD, hotel line pulak tu. Sekarang dah boleh kot nak book Marina lepasni sebab dah tak kerja lagi kan..

    ReplyDelete
  5. Tak ada pantai tetapi ada pool ok lah juga. Dulu tempat ni sangat sunyi.


    ReplyDelete
  6. kalu ada pool ank2 laa xleh dok diam

    ReplyDelete
  7. Okay lah juga ya Adda.. dapat bercuti sekejap memang best..

    ReplyDelete
  8. Ok juga tu kak walau last minute booking kan. Yg penting ada pool :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah Ada pool mmg terubat sikit.. ptg tu kitaorg p bawa keta g tepi pantai

    ReplyDelete
  10. Wah.. best nie.. seronok kalau ada pool..

    ReplyDelete
  11. Impressive web site, Distinguished feedback that I can tackle. I am moving forward and may apply to my current job as a pet sitter, which is very enjoyable, but I need to additional expand. Regards maria one residences price

    ReplyDelete
  12. kakak ipar pernah ada satu apartment kat sini.
    now, aida x pasti. kakak ipar da jadi pr di australia.
    apartment tu tak tau sape jaga.
    aida plak jarang holiday ke pd, kan.
    rumah mak abah dekat jer dgn telok kemang tu. bersambung pantai :)

    ReplyDelete

Words of wisdom