D24 Durian Mc Flurry Pemuas Craving Durian - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, May 24, 2019

D24 Durian Mc Flurry Pemuas Craving Durian

Hari Rabu lepas buat pertama kali mama sekeluarga pergi berbuka diluar.. Kebetulan keluar cari baju raya sampai hampir maghrib so berbukalah kami diluar saja. Nak balik kat luar tu jem pulak.. Mama yang memang hantu durian ni tetiba craving nak makan durian tapi masalahna sekarang bukan musim durian. Akhirnya masa nak balik rumah tu singgahlah kami ke Drive thru McD. D24 Durian Mc Flurry Pemuas Craving Durian .. Jadilah kan..

Gambar dari website McD.. 

Sedap woo.. terasa texture duriannya tu.. Tengah makan tu boleh rasa ada part yang pahit-pahit juga macam makan durian betul

Yummy..

Berbuka KFC je aritu.. Pusing-pusing tak tau nak makan apa last-last Syafi yang kata nak buka sini haha..

Alhamdulillah.. kenyang

4 comments:

Words of wisdom