Plan Maxis Upgrade dari 40Gb Kepada 60Gb - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, June 6, 2020

Plan Maxis Upgrade dari 40Gb Kepada 60Gb

Assalamualaikum semua.. maaf minggu ni mama sangat sibuk kat opis macam-macam hal ada sampai blog pun tak sempat update. Harini mama nak cerita tentang Plan Maxis Upgrade dari 40Gb Kepada 60Gb bagi plan mama Plan128. Wow bestnya.. 







Mama terima sms ni beberapa hari lepas dan mama dah rasa seronok dapat plan tambahan data ni. Bila tambah free data harian yg 1GB tu lagilah banyak dapat since PM dah annouce  data free ni akan  continue sampai december. Baca http://www.mamapipie.com/2020/04/korang-dah-claim-1gb-free-internet-data.html

We have a little something for you to enjoy. From 4-10 June, your Maxis Postpaid plan Maxis Postpaid 128 will be upgraded to 60GB .This upgrade is automatic, permanent & free. Just our way to say thank you! For more info, visit https://www.maxis.my/vNNB



Bila check harini tgk dah masuk plan baru.. banyak tu 60GB mama pun tak tau nak buat apa. Dah le tinggal 4 Hari je akan replenish data baru. 







Mesti korang yg ada unlimited plan gelakkan mama kan.. Kiki takpelah mama saja nak cerita je kat sini sebagai kenangan. Mama Ni mmg pengguna setia maxis walaupun dulu maxis agak kedekut dengan data tapi Makin lama makin improve la..

Senarai postpaid maxis yang upgrade plan

Ok tu je la nak cite.. tataa..

15 comments:

  1. ida pun guna maxis je smpai skrg tapi guna prepaid..hahah..jrng guna internet kt luar

    ReplyDelete
  2. Seronok untuk postpaid. Saya pakai prepaid Maxis.

    ReplyDelete
  3. Dah lama tinggalkan Maxis sebab kat sekolah Line tak berapa cantik..guna Maxis fiber je di rumah

    ReplyDelete
  4. saya pakai prepaid je.. setia dari zaman sekolah.. walaupun mahal berbanding lain tapi best je.. dan sekarang ni banyak promosi dia

    ReplyDelete
  5. Sis kalau rumah pakai unifii unlimited, kalau handphone sendiri guna DiGi 90gb prepaid, tu pun kadang tak habis, nasib boleh ke depan...

    ReplyDelete
  6. Kak Sue pakai prepaid ja, tapi berpuluh tahun juga dah pakai maxis..

    ReplyDelete
  7. untg pengguna Maxis, saya pengguna celccom

    ReplyDelete
  8. saya dah tukar ke line lain sebab agak mahal bagi saya

    ReplyDelete
  9. sy guna digi prepaid. data yg x abis akan dibawa ke bln seterusnya. skrg ada 36GB tp x tahu nak abiskan camne sbb kat umah guna unifilite...

    ReplyDelete
  10. banyak tu Adda...kalau boleh tukar jadi duit ke atau passing kat kawan lagi best tak? hehe

    ReplyDelete
  11. sama! setia dengan maxis. tapi pakai hotlink la belum naik taraf maxis lagi.

    ReplyDelete
  12. wahh best jugak dapat upgrade, free pulak tu! alhamdulillah

    ReplyDelete
  13. Wah.. syok tu auto upgrade... Ok je data banyak asalkan Line laju.. kalau data bg banyak tapi tak boleh guna pun tak guna juga...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah rezeki. x habis data guna sebab skrg macam tak berapa byk sgt gerak walaupun guna utk tgk youtube

    ReplyDelete
  15. lama dah berpatah arang dengan maxis nie sejak kat sini tak ada line maxis.. kikiki..

    ReplyDelete

Words of wisdom