Lunch Merangkap Dinner Di Nefa Station Ipoh Perak

Alkisahnya kami Lunch Merangkap Dinner Di Nefa Station Ipoh Perak ni dah lama dah. Tapi tak kira, nak cerita juga sebagai koleksi mama di blog ni. Ada bukti yang mama dah pernah makan sini hihi.. 


Lunch Merangkap Dinner Di Nefa Station Ipoh Perak 

Mama makan kat sini masa tu dah petang dah. Kami tak sempat lunch semasa tiba di Ipoh terus kami cari makanan berat. Perut lapar hihi

Nasi ikan pilihan en husband

Nasi goreng

Nasi goreng udang petai 

Nasi goreng sotong sambal

Pilihan air kami berempat

Makanan kat sini sedap juga, Udang tu fresh dan makanan pun cepat juga dimasak. Cuma air agak kureng sebab terasa tawar dan cair. Yang lain semua ok.


Ni total harga yang kami bayar aritu. Termasuk bungkus utk adik mama sekali.


Menu dan Harga di Nefa Station Ipoh Perak

Mungkin harga sekarang dah berubah



Keadaan dalam kedai

Maklumat Nefa Station Ipoh Perak


Alamat: 1, Jln Meru Bestari A7, Medan Meru Bestari, 30020 Ipoh, Perak
Waktu operasi: 12–10 pm (Selasa tutup)


mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

7 Comments

Words of wisdom

  1. sedapnya ikan bawal tu, harga pun boleh tahan juga.

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap semua menu tu 🤤

    ReplyDelete
  3. nasi goreng tu nampak menyelerakan!

    ReplyDelete
  4. Saya pengiiin sangat ikannya 😄😄👍. Terlihat sedap dan digoreng kering. Jenis masakan yg saya suka. Apalagi kalo sambalnya pedas 👍.

    Tapi memang kalo air minum terlalu hambar karena kebanyakan air, jadi kurang nilainya ya 😅. Tahu begitu pesan air mineral saja 🤭

    ReplyDelete
Previous Post Next Post