Happy Birthday Syafi ke 11 tahun - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Tuesday, February 19, 2019

Happy Birthday Syafi ke 11 tahun

Hari ini genaplah Syafi 11 tahun. Happy Birthday Syafi ke 11 tahun. Sekejapan Masa berlalu tengok2 anak mama dah lebih besar dari mama dah. 

Gambar curi dari adik mama.. katanya macam makwe pakwe haha..

Alahai anak mama, nak lintas jalan pun mama Tak lepaskan dia soramg2 tu yg mama selalu pegang tangan dia Masa nak melintas jalan. Dia ni memang jenis lost gitu..

Apapun mama doakan semoga dipermudahkan segala urusan anak mama di dunia Dan akhirat. Mama doakan agar anak mama menjadi anak yang soleh Dan menjadi seorang yang beriman, soleh dan berilmu.

18 comments:

  1. Hb Syafi
    Semoga jadi insan soleh kelak

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Syafi... Moga menjadi anak yang berbakti pada orang tua. ^^

    ReplyDelete
  3. Sanah Helwah Syafi.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah dan menjadi anak yang soleh.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  4. Selamat ulang tahun. Semoga menjadi anak yg soleh 😘😘

    ReplyDelete
  5. happy birthday syafi..semoga jd ank yg soleh

    ReplyDelete
  6. dah besar dah die..alaaa sweet la gambar candid tu

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir shafi, moga jd anak yg soleh n berjaya ya

    aahla kak, lg bsr dr akak dh... dana pun si aiyan pg mana2 mmg berpimpin tangan kak, klu lps tgn tu entah ke mana2 dia

    ReplyDelete
  8. bukan nama je sama dengan Syafi ana, bulan birthday pun sama kak. hehe. manja pun sama rasanya.

    sanah helwah syafi. acik anaq doakan semoga syafi sentiasa sihat dan berjaya di dunia dan akhirat. Amin.

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Syafi.. dah nak jd anak teruna dah anak mamapp..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah Syafi dah 11 tahun..


    selamat hari lahir dan semoga jadi anak yang soleh untuk berbakti kepada kedua ibubapa

    ReplyDelete
  11. Happy birthday Syafii. Moga sentiasa jadi penyejuk mata mama & abah ye.

    Sebaya rupanya anak kita ye mama :)

    ReplyDelete
  12. HB Syafi. Semoga jd anak yang baik :)

    ReplyDelete
  13. Hb syafi.. Semoga menjadi anak yg soleh.. Mama muda remaja lagi hihihi anak dah besar

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir adik, semoga menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa.. belajar baik2 noh :)

    ReplyDelete
  15. Happy beleted birthday Syafi.. besar dah anak bujang Mama

    ReplyDelete

Words of wisdom