Beli Air di Sweedot

Assalamualaikum korang. Susahnya mama nak menaip post kali ni. Berat betul jari jemari ni. Inilah yang terjadi kalau dah mood malas melanda. Mama buat post simple aje harini untuk boost mood. Mama Beli Air di Sweedot  ni beberapa minggu lepas.


Beli Air di Sweedot  

Masa ni cuaca memang panas terik dan walaupun mama batuk tapi memang teringin nak menyejukkan tekak huhu.. Ini adalah pertama kali mama beli di sini.

Air mama dan en hubby. Mama nak pilih cafe late tapi masa tu dh habis so mama beli coklat aje.  dan hubby pilih mango. Pening juga mulanya nak pilih slush atau gelato. 

Sedap tau. Topping boleh pilih

Minuman sedap. Tak manis sangat walaupun tak boleh nak minta kurang manis. Boleh pilih topping mana yang berkenan. Harga pun berpatutan. Boleh la repeat lagi. Masa mama datang tu dalam pukul 12pm masa tu ada juga beberapa menu yg dh habis. Ramai org beli kot.

Pilihan Minuman dan Harga Menu di Sweedot

Ini Harga Menu di Sweedot

Maklumat Sweedot

Comel aje kedai dia

Alamat: Jln Meru, Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor

Waktu operasi: 10 am–7 pm


mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

16 Comments

Words of wisdom

  1. Tak pernah nampak lagi Sweedot ni kat Ganu..maybe belum masuk sini lagi kot

    ReplyDelete
  2. Tak pernah nampak lagi di Terengganu ni.

    ReplyDelete
  3. kedai2 kecil mcm ni dah byk kannnn
    suka sy tgk perkembangan positif mcm ni...

    ReplyDelete
  4. coklat..my favourite too..kat mana ada lagi branch ni..mcm x pernah nmpk kat area KL ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ada satu kedai aje ni fieza.. kat meru.. coklat dia sedap

      Delete
  5. Sesekali pekena air macam ni memang best. Pilihan juga ni kalau-kalau nak mereward diri.

    ReplyDelete
  6. Panas2 tengok air ni memang ummmpp sedap nya

    ReplyDelete
Previous Post Next Post