Review Palm Hotel Ipoh Perak - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Monday, January 14, 2019

Review Palm Hotel Ipoh Perak

Harini mama nak Review Palm Hotel Ipoh Perak. Kami book sini Satu malam sebab nak pergi MAPS Ipoh Perak. Syafi pun dah besar tentu saja famili kami yang bambam belaka Ni inginkan keselesaan. Sebab tu mama memilih Palm Hotel Ipoh Ni. Jom baca Review Palm Hotel Ipoh Perak mama.

Mama book Palm hotel dari Agoda. Memang berbaloi Harga Dan keselesaan yang dapat. Mama paling suka katil, bantal Dan linen yang bersih Dan lembut saja. Selesa sangat.

Pemandangan hotel dari luar. Ada restoran cina di bawahnya. Tempat Ni Tak sibuk Dan kalau nk pergi ke aeon yang terletak betul2 di seberang jalan korang boleh jalan kaki saja.

Di hadapan katil Ada meja Dan TV. TV tu boleh cucuk usb so kitaorg layan usb je. The luas kan space dia.

Take almari tapi Ada tempat gantung baju, Ada meja solek Dan cermin besar.

Bilik air dia bersih Dan dilengkapi keperluan mandian.

Siap bagi berus Dan ubat Gigi tu

Hair dryer pun Ada

Drinks
Channel tv yang boleh diaccess melalui tv di bilik.



Mama suka sangat ruangan di reception area. Deco dia sgt cantik kan. Ada jam antik Dan sofa yg sgt selesa. Ada Cafe di dalam hotel nama dia Como tapi Masa mama di sana Cafe ditutup.mama rasa ramai juga yg datang ke sini sebab Masa nak balik ramai yg dtg ke sini walaupun tutup. Cuma x Tanya pula makanan nya halal atau tak






Rugi kalau x abadikan kenangan Kat sini


So far mama memang puas hati dengan keadaan Dan kemudahan yang disediakan di hotel Ni. Parking mudah Dan tempat Ni mmg Tak sibuk langsung sebab berada di pinggiran bandar Ipoh. Lebih kurang 15 minit perjalanan. Cuma kalau boleh improve adalah sound proof di dalam bilik kerana mama boleh dengar bunyi orang buka tutup pintu Dan suara di bilik sebelah. Tu je laa..

Berikut adalah detail Palm Hotel Ipoh:

Palm Hotel Ipoh Perak

Alamat: 3, Jalan Menglembu, Pusat Perniagaan Menglembu Suria, 30200 Ipoh, Perak
Telefon: 05-281 0998







21 comments:

  1. nice juga...and ruang luas juga dlm bilik tu..nmpk selesa..brp rate nya?

    ReplyDelete
  2. cantiknya hotel dia. boleh masukkan dalam bucket list ni.

    ReplyDelete
  3. Besar jugak bilik dia ea. Yang ni family room ke?

    ReplyDelete
  4. cantik dan bersih hotelnya...sesuai untuk family kan..

    ReplyDelete
  5. cantik dan nnampak selesa sangat ni, kak

    ReplyDelete
  6. wow..bestnya hotel dia..mewah nampak..:)

    ReplyDelete
  7. Nampak selesanyaa menginap dekat sini. Boleh save siap siap mana tahu nanti ada jalan jalan ke sana.

    ReplyDelete
  8. cantik dan cukup selesa la hotel Palm ini..

    paling best masa tidur kerana suasa bersih dan sejuk .

    ReplyDelete
  9. saya yang duduk IPoh pun tak sedar ada hotel ni

    ReplyDelete
  10. Cantik dan bersih bilik dia kak. Nampak selesa sangat.

    ReplyDelete
  11. Hotel yg selesa dan nampak mewah.. hari nie byk baca review hotel di Perak. Menarik semuanya..

    ReplyDelete
  12. Cantik hotel dia. Memang nampak sangat selesa kalau menginap sini ni

    ReplyDelete
  13. Bilik nampak selesa sekali... bolehlah menginap dekat sini next time

    ReplyDelete
  14. Cantik view depan hotel tu.. bilik dalam tu pun lawa..

    ReplyDelete
  15. tantiknya hotel dia..bilik cun..bilik air kelas...nmpk selesa gitu..

    ReplyDelete
  16. terpandang kan katil yg lebar tu, terserlah keselesaan nyer.
    tq for sharing.
    pernah nak stay di ipoh, tapi tak jumpa hotel yg sesuai bila google.
    aida da simpan dah details hotel ni.

    ReplyDelete

Words of wisdom