Yasin Murah di Selangor cuma 50 sen Tanpa Minimum Order - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, April 21, 2018

Yasin Murah di Selangor cuma 50 sen Tanpa Minimum Order

Di zaman serba Mahal ni tak keterlaluan jika mama katakan setiap Kali Ada kenduri kahwin, pihak pengantin terpaksa spend duit Yang banyak untuk door gift. Bukan semua orang berkemampuan untuk beli door gift Yang mahal-mahal Kan. Alangkah baiknya jika mereka tau bahawa terdapat Yasin Murah di Selangor cuma 50 sen Tanpa Minimum Order. Terkejut tak dengan harga Tu? Tanpa minimum order Pula Tu! Kalau nak tau lebih lanjut tentang Yasin Murah di Selangor cuma 50 sen Tanpa Minimum Order Mari baca Di bawah ni.

Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Selalunya kita akan menerima gift atau doorgift. Cerita bab doorgift murah. Korang boleh beli yasin dan terjemahan murah di Selangor.  Murah pun, murah hanya RM0.50 dah boleh jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang hadir ke kenduri

Yasin Murah di Selangor cuma 50 sen Tanpa Minimum Order
Cantik Kan design dia

Yasin murah RM0.50 ni juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customers, ni ideanya ! yassin dan doa pilihan ni. Cuma, selalu ya kita kene beli dalam kuantiti Yang banyak.

Yasin Murah di Selangor cuma 50 sen Tanpa Minimum Order
Boleh pilih warna ikut tema kita

Mama suka sangat design cover purple ni

Dengan saiz sebegini sangat mudah untuk Kita bawa ke mana2


Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga.


Macam Mana Nak Beli?

Menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja(jika payment masuk sebelum 10 pagi)

2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 50sen ni ready stock !

3. COD pn ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)

4. Saiz cun habis ! 10 x 15cm.

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat haha.

6. Tulisan jelas..bukan versi photostat

7. Boleh muat envelope kecil... korang nak buat sebagai kas ucapan pun, boleh jugak !

8. Ada testimoni positif

9. Trusted seller.

Yasin Yang siap sedia untuk Di pos

Hari-hari Ada order Yang dipos. Memang mendapat sambutan ramai

Dengan adanya pelekat ini jangan risau, Yasin Yang dipos Akan dihormati dan dijaga sebaiknya


Testimoni Customers

Ramai Yang dah membeli Yasin 50 Sen ni ramai Yang sangat berpuas Hati dengan kualiti Dan harga Yasmin ini. Antara feedback mereka seperti Di bawah




Macam Mana Nak Beli?

Mudah saje, Korang hanya perlu wasap Dan wasap je tau ke nombor  ni www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT? Boleh beli di

Shopee:  www.shopee.com.my/urbanshops

FB : https://www.facebook.com/urbansshops/

IG: https://www.instagram.com/kedai.kosmetik.online.murah/



18 comments:

  1. Memang murah sangat. Berbaloi beli untuk dijadikan door gift

    ReplyDelete
  2. Dah murah comel pula cover dia.

    ReplyDelete
  3. Last yr..saya pn jdkan sbg kad ucpan raya raya kak hehe

    ReplyDelete
  4. owh murahnya. cantik-cantik pula tu

    ReplyDelete
  5. Tq mama pipie.saya memang tgh cari yassin pun.insyaAllah untk kenduri aqiqah si kecil dlm perut ni

    ReplyDelete
  6. cantiknya yassin ni...bagus sangat buat doorgift kan...

    ReplyDelete
  7. Terlajak murah harga dia kak. Sesuai untuk yg bajet kecil untuk beli doorgift kan.

    ReplyDelete
  8. wow...

    bagus juga.

    harga yang sangat berbaloi.

    pahala pula berganda-ganda jika kita sediakan Yasin ini bahan sedekah semasa bulan Ramadan

    ReplyDelete
  9. homey & murah..bentuk yg homey tu mmg senang nak letak dlm beg...

    ReplyDelete
  10. cantik sangat.. murah pula..
    semoga dengan tampilan yasin seperti ini makin banyak anak muda yang tidak malu untuk bawa buku yasin kemana2.. iya tak?^^

    ReplyDelete
  11. Harga murah sangat kan Adda, memang sesuai sangat buat door gift kan..

    ReplyDelete
  12. Berbaloi-baloi dan cantik design dia..
    Harus follow social media urbanshops so bila diperlukan terus contact..

    ReplyDelete
  13. murah dan cantik. berbaloi beli.. zaman skrg senang dah semua ade.. menarik pulak tu.

    ReplyDelete
  14. Servis menarik sekali, mudah nak beli kalau area Selangor boleh COD

    ReplyDelete

Words of wisdom