Cerita Blog Mamapipie.com di tahun 2017 part 2 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, January 13, 2018

Cerita Blog Mamapipie.com di tahun 2017 part 2

Mood dah mari untuk sambung Cerita Blog Mamapipie.com di tahun 2017 part 2 pula. Ada sambungan dari part 1 sebab tak habis bercerita lagi hihii.. Sebelum ni mama dah cerita part 1 di sini -> http://www.mamapipie.com/2018/01/cerita-blog-mamapipiecom-di-tahun-2017.html.  




Menang berberapa GA
Alang-alang cerita tentang GA ni, Di kesempatan ini, bagi sesiapa yang belum join GA mama jemputlah join ye. Ada masa 12 hari lagi sebelum GA ditutup.

OK, sambung balik ye.. Alhamdulillah walaupun mama ni hanya sempat beberapa kali je join GA & segmen tapi ada juga yang mama berjaya mendapat hadiah dari rakan-rakan blogger. Bila lama tak aktif, mama terlupa keseronokan berblog adalah antaranya support dan join GA kawan-kawan. Antara yang rezeki mama seperti di bawah;

1. http://www.mamapipie.com/2017/07/top-commenter-di-blog-shkin-razali.html
2. http://www.mamapipie.com/2017/08/top-commenter-blog-starlavenderlunablog.html
3. http://www.mamapipie.com/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html
4. http://www.mamapipie.com/2017/10/hadiah-kemenangan-dari-radhia-dah-sampai.html
5. https://www.hasrulhassan.com/2017/10/segmen-bloglist-akhir-tahun-2017.html
6. http://www.mamapipie.com/2017/12/menang-comeback-giveaway-by-raydah.html
TQ semua ye. Syukur menang dan mama doakan semoga korang murah rezeki.


Blog MamaPipie.com Di review.
First time blog mama di review. Rasa malu dan seronok juga bila baca review tentang mama dari rakan-rakan blogger. Terima kasih kepada kawan-kawan yang review blog mama ye:


1. Azlinda Alin http://www.azlindaalin.com/2017/12/blogger-adda-mamapipie-dan-azlinda-alin.html
2. Kak Suria Amanda http://www.suriaamanda.com/2017/12/blogger-adda-ahmad-supermak.html
3.Mimi Azirah http://www.mimiazirah.com/2017/12/blogger-adda-aka-mamapipie-yang-mimi.html
4.Ana Suhana http://www.anasuhana.com/2017/12/jom-kenali-rakan-blogger-mamapipie.html
5. Rozita Ceritaita http://www.ceritaita.com/2017/12/mamapipie-yang-membawaku-ke-dunia-blogger.html
6. Kak Sue Shuhaida Kabdy www.shuhaidakabdy.com/2017/12/jom-kenal-blogger-adda-mamapipie.html

Dari segi traffic semua rasanya mama tak layak nak buat review sebab PV UV masih lagi ciput. Kalau nak cerita alexa ranking bagai pun mama rasa jauh lagi untuk blog ni. So, itu sajalah yang mama mampu cerita ye..

Keseluruhan pencapaian blog www.mamapipie.com sepanjang 8 bulan ni mempunyai perkembangan yang baik buat mama. Bahkan, mama rasa perkembangan dalam 8 bulan ini adalah lebih maju dari sepanjang 9 tahun mama berblog tau. Doakan ye semoga mama terus istiqomah.

Kepada semua kawan-kawan blogger, tq kerana sentiasa support dan datang ke blog suam-suam kuku ni :)

10 comments:

  1. wahhh. tahniah mama.. teruskan berblogging ye ^^

    ReplyDelete
  2. Support mamapp. Thanks sebab mamapp selalu support Fatin jugak. Selalu singgah singgah drop komen :D

    ReplyDelete
  3. keep blogging, mama ;)..sama la mama..saya pun berblog sejak 2012 tapi 3 tahun ni baru aktif..terutama start tahun 2016..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mama.. Hihi Insha Allah sama2 lah kita support antara satu sama lain dan semoga ikatan silaturahim antara kita takkan terputus..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Adda, teruskan menulis ya..

    ReplyDelete
  6. Keep it up kak.. In shaa Allah blog akak pasti akan dikenali

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. rezeki sis.. teruskan berblog ye..

    ReplyDelete
  8. Bertuah betul mama selalu menang ga. Selain dapat hadiah boleh tambah kenalan jugak kan

    ReplyDelete

Words of wisdom