Menang Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, December 30, 2017

Menang Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Yahuuu... Perkara Yang mama paling seronok bila berblog ialah banyak segment Dan giveaways Dari rakan2 blogger. Tentu sekali ia memeriahkan dunia blogger mama lebih-lebih lagi bila menang haha.. so dengan bangganya mama nak beritahu ni Yang mama Menang Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi tau. Alhamdulillah mama antara Pemenang Yang terpilih.

Refer sini announcement Dari Ray tentang pemenang Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi  http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/congratulations-my-lucky-winners-for.html

Beberapa hari lepas Ray ada PM mama bagitau dah pos hadiah. Alhamdulillah semalam mama dah selamat terima hadiah dari Ray. Thank you Ray. Buat pengetahuan korang Ray rajin blogwalking kat blog mama dan antara yang rajin komen juga tau. Semoga Ray bertambah murah rezeki ye.


Inilah hadiahnya.

Mula-mula mama tengok macam madu lah hot wax Norah ni. Nampak menyelerakan sangat tau. Nanti mama try pakai. Mesti best ni kan.


Mesej Dari Ray. Cantik tulisan Ray kan sebijik sebijik tulisannya

Semoga Ray sentiasa sukses dalam dunia blogging ye dan selalulah lagi singgah sini. Semoga ukhuwah kita berkekalan ye.

21 comments:

  1. Tahniah Adda.. bestnya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  2. Yeayy tahniahh! Join jugak tapi tak de luck hehe :D

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dapat hadiah, nanti review ea

    ReplyDelete
  4. Wahhh..tahniah kak Adda..menang giveaway

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tahniah kak adda. Nanti review kak lepas pakai tu apa rasa dia.

    ReplyDelete
  6. Sudah pakai Norah Wax ni.. memang best, xsakit pun.. lepas tu tahan lama xcepat habis.. ;-)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. thnk you so much for all the prayers mama. In shaa Allah. Ameen. Looking forward to a great start for the new year. Semoga tahun 2018 akan jadi tahun yang lebih baik utk kita semua. take care and be safe

    ReplyDelete
  8. Tahniah mama, seronoknya dapat hadiah kan..

    ReplyDelete
  9. Congratulation!!!

    Nice untuk tamat tahun 2017 kan.

    Moga tahun 2018 ini pun mama makin murah rezeki ya.

    Selamat Tahun Baru 2018.

    ReplyDelete
  10. tahniah mama. memang nampak cam madu rasa nak makan.hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom