Tuesday, August 1, 2017

Segmen Top Bloglist Haslina:August 2017

Sebelum Tu mama nak minta maaf tak dapat nak blogwalking sangat harini sebab kepala cenoneng. Tu lah semalamnya tidur pukul 2 pagi. Buat apa? Ada laa.. nanti bila sampai masanya nanti mama cerita apa Yang mama dah terjvak sekarang ni.

So  malam tadi, barulah sempat singgah beberapa blog kawan. Sambil blogwalking tetiba terpaut Pula Hati nak join segmen Puan Kuci atau Haslina. Seperti Yang korang tau, kalau syarat2 simple macam ni Ada harapan lah utk mama join hihi.. dasar pemalas Kan.. haha..
Kalau korang nak join segmen ni bolehlah pergi ke link ni segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017

P/s: suara Puan kuci sedap tau mama Ada tengok video dia nyanyi dgn ukulele..boleh jadi artist Tu.

15 Responses so far.

  1. semoga berjaya kak adda! :D

  2. Semoga berjaya mamapp...

  3. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

  4. tq for join mama.. love love..

  5. Tebinfea says:

    Hello my friend.
    A wonderful Thursday.
    Teb.

  6. Mia Liana says:

    jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-top-bloglist-haslinaaugust-2017.html

    - Mia Liana

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors