Pengumuman pemenang shawl giveaway by Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, August 22, 2017

Pengumuman pemenang shawl giveaway by Mamapipie

Assalamualaikum semua.. terima kasih pada sambutan yang menggalakkan bagi GA mama. Mama baru je buat cabutan bagi pemenang instant-shawl-giveaway-by-mamapipie. Kaedah cabutan adalah melalui  random.org dan sebelum setiap cabutan mama akan refresh dulu website tu. Selepas mama buat cabutan mama akan check dulu sama ada memenuhi syarat atau tidak.

So, inilah final keputusan bagi  instant-shawl-giveaway-by-mamapipie. List penyertaan boleh tengok di sini http://www.mamapipie.com/2017/08/penyertaan-instant-shawl-giveaway-by.html. OK lah, tanpa membuang masa jom Kita tengok siapa pemenangnya.. jeng.. jeng.  Jeng..


Pemenang cabutan pertama: no 21
Tahniah Mai..

Pemenang cabutan kedua: no 54
Tahniah Ijan

Pemenang cabutan ketiga: no 45
Tahniah nam-comel

Pemenang cabutan keempat: no 18
Tahniah 


Pemenang cabutan kelima: no 20
Tahniah Nonasani

Tahniah kepada semua pemenang. Tolong emailkan detail korang ke addahus@yahoo.com
bagi urusan pengeposan hadiah. Kepada yang tak berjaya jangan sedih-sedih ye. Kali ni mungkin belum rezeki korang. Selalulah singgah sini sebab mama plan akan buat satu lagi GA bulan september nanti.. Semoga ukhuwah kita berkekalan.. Tungguu...


29 comments:

  1. Tahniah prmenang semua 😍😍

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada yang bertuah dapat menang shawl seronoknya.

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada semua pemenang. Semoga terus murah rezeki sis.

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah pemenang.. yg x menang stay tuned yr

    ReplyDelete
  9. EEh...nama kita ada..😍😍😍.. Tq😘😘😘

    ReplyDelete
  10. Nanti stay tune lagi ye utk giveaway Bulan September pula

    ReplyDelete

Words of wisdom