Tuesday, August 22, 2017

Pengumuman pemenang shawl giveaway by Mamapipie

Assalamualaikum semua.. terima kasih pada sambutan yang menggalakkan bagi GA mama. Mama baru je buat cabutan bagi pemenang instant-shawl-giveaway-by-mamapipie. Kaedah cabutan adalah melalui  random.org dan sebelum setiap cabutan mama akan refresh dulu website tu. Selepas mama buat cabutan mama akan check dulu sama ada memenuhi syarat atau tidak.

So, inilah final keputusan bagi  instant-shawl-giveaway-by-mamapipie. List penyertaan boleh tengok di sini http://www.mamapipie.com/2017/08/penyertaan-instant-shawl-giveaway-by.html. OK lah, tanpa membuang masa jom Kita tengok siapa pemenangnya.. jeng.. jeng.  Jeng..


Pemenang cabutan pertama: no 21
Tahniah Mai..

Pemenang cabutan kedua: no 54
Tahniah Ijan

Pemenang cabutan ketiga: no 45
Tahniah nam-comel

Pemenang cabutan keempat: no 18
Tahniah 


Pemenang cabutan kelima: no 20
Tahniah Nonasani

Tahniah kepada semua pemenang. Tolong emailkan detail korang ke addahus@yahoo.com
bagi urusan pengeposan hadiah. Kepada yang tak berjaya jangan sedih-sedih ye. Kali ni mungkin belum rezeki korang. Selalulah singgah sini sebab mama plan akan buat satu lagi GA bulan september nanti.. Semoga ukhuwah kita berkekalan.. Tungguu...


29 Responses so far.

  1. Tahniah prmenang semua 😍😍

  2. Tahniah kepada pemenang...

  3. tahniah kepada pemenang

  4. Mrs. A says:

    Tahniah kepada yang bertuah dapat menang shawl seronoknya.

  5. Ibu Dilah says:

    tahniah kpd pemenang :)

  6. tahniah kepada semua pemenang

  7. tahniah kepada pemenang ya :)

  8. Tahniah pada semua pemenang.. :)

  9. Tahniah pada pemenang.. =)

  10. Tahniah kepada semua pemenang....

  11. Tahniah pada semua pemenang. Semoga terus murah rezeki sis.

  12. wahida says:

    tahniah semua pemenang

  13. tahniah kepada semua pemenang....

  14. E'in says:

    tahniah kepada pemenang.. :)

  15. mamapp says:

    Tahniah pemenang.. yg x menang stay tuned yr

  16. Tahniah buat semua pemenang

  17. EEh...nama kita ada..😍😍😍.. Tq😘😘😘

  18. Tahniah kepada pemenang :)

  19. wow thaniah semua pemenang :D

  20. Tahniah kepada yang menang :)

  21. mamapp says:

    Nanti stay tune lagi ye utk giveaway Bulan September pula

  22. Tahniah kepada pemenang

  23. sya mimie says:

    Tahniah pemenang bertuah. :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..