Penyertaan instant Shawl giveaway by Mamapipie ditutup - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, August 21, 2017

Penyertaan instant Shawl giveaway by Mamapipie ditutup

Assalamualaikum semua..  dengan ini secara rasminya mama nak bagitau bahawa penyertaan Instant-shawl-giveaway-by-mamapipie telah pun Tamat ye. Terima kasih Yang tak terhingga kepada semua 57 peserta Yang  sudi join GA mama ni. Semoga selepas habis GA  kita Masih keep in touch Dalam dunia blogging. 

Siapakah agaknya yang Akan memenangi 5 shawl ni? Kalau nak tau kena selalu singgah sini tau. Insya Allah keputusannya Akan diberitahu selepas 24 jam.



Sila semak penyertaan masing-masing Dan bagitau mama jika Ada Yang mama terover look tak masukkan Dalam  list. Ada masa 24 jam saja  mama bagi untuk buat semakan ye. Sambil-sambil tu jom Kita blogwalking sesama peserta. 




15 comments:

  1. Wow... ramainya... good luck semua peserta... harap Malaysia menang pingat emas... eh... demam sukan sea... hihi...

    ReplyDelete
  2. No.34
    Moga-moga ada rezeki disini.. :)
    amen..

    ReplyDelete
  3. Goodluck semua. Happy happy jew. hihi. :D

    ReplyDelete
  4. Ramai juga penyertaan. Good luck semua

    ReplyDelete
  5. Wahh hebat penyrtaan ga blog mama.. Gud luck smua...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah Ada pemenangnya

    ReplyDelete

Words of wisdom