Monday, August 21, 2017

Penyertaan instant Shawl giveaway by Mamapipie ditutup

Assalamualaikum semua..  dengan ini secara rasminya mama nak bagitau bahawa penyertaan Instant-shawl-giveaway-by-mamapipie telah pun Tamat ye. Terima kasih Yang tak terhingga kepada semua 57 peserta Yang  sudi join GA mama ni. Semoga selepas habis GA  kita Masih keep in touch Dalam dunia blogging. 

Siapakah agaknya yang Akan memenangi 5 shawl ni? Kalau nak tau kena selalu singgah sini tau. Insya Allah keputusannya Akan diberitahu selepas 24 jam.



Sila semak penyertaan masing-masing Dan bagitau mama jika Ada Yang mama terover look tak masukkan Dalam  list. Ada masa 24 jam saja  mama bagi untuk buat semakan ye. Sambil-sambil tu jom Kita blogwalking sesama peserta. 




15 Responses so far.

  1. Wow... ramainya... good luck semua peserta... harap Malaysia menang pingat emas... eh... demam sukan sea... hihi...

  2. sya mimie says:

    No.34
    Moga-moga ada rezeki disini.. :)
    amen..

  3. No 17 datang menjengah....hihi

  4. Ok ada..😊😊.. Gudluck semua

  5. Goodluck kpd semua peserta :)

  6. goodluck semua...rugi x dpt join

  7. Eeiou _ says:

    wahhh good luck all!

  8. Goodluck semua. Happy happy jew. hihi. :D

  9. Ramai juga penyertaan. Good luck semua

  10. Iris Myra says:

    Wahh hebat penyrtaan ga blog mama.. Gud luck smua...

  11. mamapp says:

    Alhamdulillah dah Ada pemenangnya

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..