Lays Squid Got Chili

Mama beli ni kat supermarket CK Duty Free Pangkor RM 2.50 je. Macam tak pernah nampak kat Shah Alam ni. Selain post Langkawi, mama ada post Pangkor yg tengah dalam draft tu.. tengah queue tunggu giliran huhu. Ni selingan sat hihi..


Sedap juga.

mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

10 Comments

Words of wisdom

  1. suka yg ni tp yg jual kat 🇲🇾 cm pahit sket. yg sy bli kat hatyai tu mmg sedap ngam rs dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yeke anies. mama tak penah try tu

      Delete
    2. asalnya opismet bg oleh2 keropok ni dia g jln2 hatyai. then sy jumpa kt mynews n trs beli. tp pahit laa pulak. then ms g hatyai sy bli n mkn... mmg sedap. x pahit pun

      Delete
  2. yumm yumm yummm... jgn makan lebih2 nanti buah pinggang... hihihihi (teringat pesanan org tua)

    ReplyDelete
  3. Macam2 perisa skrg ye. Saya dulu suka perisa cheddar cheese.

    ReplyDelete
  4. macam macam perisa dah sekarang. dulu ni la snacks kegemaran kakak dan dik ad masa duk qatar

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah jauh snacking ni sampai qatar. apapun snack potato based mmg sedap kan

      Delete
  5. Nipis jeww... memang rangup betul.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post