Blend Coffee Roasters Shah Alam

Salam Isnin korang.. mama nak warmup dgn cerita tentang kopi harini. baru-baru ni mama dan kengkawan ada order kopi dari Blend Coffee Roasters Shah Alam. Salah sorang kawan mama yg coffee lover macam mama yg rekemen, Katanya tersangatlah sedap. Maka, haruslah mama cuba kan.


Blend Coffee Roasters Shah Alam

Mama beli melalui grab aje uols.  


Pilihan mama tentulah Spanish latte kurang manis versi hot. Mama selalu order yg panas sebab mama ni cepat batuk kalau minum ais. Sedap juga spanish latte ni. tapi kan ada sedikit kecewa tau. Sebab apa? tengok gambar kat bawah...


Tengok la tu.. separuh cup aje huhu. Cup pun comel. Kalau penuh ok juga. Udah le harga RM12. Kalau macam ni baik mama beli Z** je hihi.. postion byk dan rasa lebih kurang.


Matcha tu kawan mama kurang suka, tapi mama rasa ok je. Dia bukan jenis green tea yg wangi. Dia lebih kepada teh hijau biasa. Taste orang lain2.

Pendapat mama kopi ni memang sedap dan ada rasa macam ZUS coffee. Mungkin ke diorg juga bean yg sama? hmmm.. tak tau la kan. Rasa memang sedap cuma harga dan potion boleh improve lagi.

Harga Blend Coffee Roasters Shah Alam

Ni harga melalui apps grab. Tak banyak pilihan kopi kat sini. 


Maklumat Blend Coffee Roasters Shah Alam

Alamat: 16, Jalan Tengku Ampuan Zabedah A 9/A, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor
Waktu operasi : 9 am–7 pm (Jumaat tutup)

mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

12 Comments

Words of wisdom

  1. nampak sedap tapi kalau setengah cup 2 kali teguk dah abis kat mulut LM ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam mama.. tau2 dah abis. terkebil mato haha

      Delete
  2. nampak pun dah sedap ni.. terasa2 kopinya di mulut.. :D

    ReplyDelete
  3. boleh tahan harga dia..
    blm akk try lagi noorcafe tu lagi hihihihi

    ReplyDelete
  4. Kopi blend roasted ni mmg harga kayangan sikit tapi rasa premium. Tapi skrg tak boleh minum kopi sbb masalah GERD. Mampu tgk je org lain minum kopi 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe carneyz stop la dulu. semoga cepat sihat ye

      Delete
  5. tak bestnya sikit je dengan harga lagi mahal dari brand lain. sesekali nak cuba minum boleh lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni fikir 2x kalau nak beli lagi farhana hihi

      Delete
Previous Post Next Post