Siapa Pengcapture PV 4,700,000? - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, January 25, 2023

Siapa Pengcapture PV 4,700,000?

Assalamulaikum semua.. Pekabar semua.. Masih mood bercuti atau dah tukar mode bekerja? Mama dah tukar mode bekerja secara turbo ni,, busy yakmat. Cuti CNY haritu pun tersangat sibuk sampai terbiar blog dan email tak check langsung. Hari isnin baru mama perasan ada 2 email special masuk. Rupanya PV mama dah mencecah 4.7M hari Ahad lagi. Siapa Pengcapture PV 4,700,000? 


Siapa Pengcapture PV 4,700,000?

Rasa-rasa kali ni ada ke yang dapat capture nombor tepat.. jom tengok screen shot dulu..

SS1

SS2


SS3

Nampaknya kali ni tiada yang dapat capture nombor PV tepat. Tapi masih berpeluang memenangi RM30 bagi setiap no pv +- 3 dari nombor yang mama cari tu.

Tahniah Bola Katok dan NA yang berjaya capture nombor2 PV hampir2 tu. BK dapat RM60 dan NA RM30. Jap lagi mama bank in ye. Minta maaf byk2 mama lambat bank in sebab berada di luar kawasan nun di Kedah beberapa hari ni. Line memang semput kat sana..

Capture PV 4,800,000 pula

Kita nantikan siapa yang bakap capture nombor PV bertuah ni plak ye..


14 comments:

Words of wisdom