Siapa Pengcapture PV 4,700,000?

mamapp
17

Assalamulaikum semua.. Pekabar semua.. Masih mood bercuti atau dah tukar mode bekerja? Mama dah tukar mode bekerja secara turbo ni,, busy yakmat. Cuti CNY haritu pun tersangat sibuk sampai terbiar blog dan email tak check langsung. Hari isnin baru mama perasan ada 2 email special masuk. Rupanya PV mama dah mencecah 4.7M hari Ahad lagi. Siapa Pengcapture PV 4,700,000? 


Siapa Pengcapture PV 4,700,000?

Rasa-rasa kali ni ada ke yang dapat capture nombor tepat.. jom tengok screen shot dulu..

SS1

SS2


SS3

Nampaknya kali ni tiada yang dapat capture nombor PV tepat. Tapi masih berpeluang memenangi RM30 bagi setiap no pv +- 3 dari nombor yang mama cari tu.

Tahniah Bola Katok dan NA yang berjaya capture nombor2 PV hampir2 tu. BK dapat RM60 dan NA RM30. Jap lagi mama bank in ye. Minta maaf byk2 mama lambat bank in sebab berada di luar kawasan nun di Kedah beberapa hari ni. Line memang semput kat sana..

Capture PV 4,800,000 pula

Kita nantikan siapa yang bakap capture nombor PV bertuah ni plak ye..


Post a Comment

17Comments

Words of wisdom

  1. Alhamdulillah ada rezeki. Entah talian saya sempat juga masa tangkap nombor.

    ReplyDelete
  2. Hah agak dah NA tu dapat hehe ...
    Tahniah utk dua-dua pun
    Rezeki CNY ye mama :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat kedua dua pengcapture

    ReplyDelete
  4. selalu tak dpt haha memang tak ada rezeki sungguh

    ReplyDelete
  5. Tahniah laju pageview Mama tak sempat nak capture dan selalu terlepas

    ReplyDelete
  6. bagus dorang berdua ni... takat waktu ammi tengok blog mama PV adalah 4742723 ahaksss...

    ReplyDelete
  7. tahniah to both of u.
    peng capture tegar! terbaik.

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!