Dinner Di Pak Maon Western, Muar Johor

mamapp
12

Harini mama nak sambung cerita Muo.. Selepas lepak di Tanjung Emas, walaupun dah makan rojak tapi perut ni masih lagi minta nak diisi hihi.. Akhirnya mama, en suami dan adik mama beserta suaminya pun Dinner Di Pak Maon Western, Muar Johor. Disebabkan lama dah tak balik Muo maka mama pun mintalah recommendation adik mama. Maka ke sinilah kami. Sejak anak bersekolah di utara memang berulang alik hampir setiap bulan dari rumah Shah Alam ke Kedah tu. Sebab tu mama tak sempat nak ke selatan.

Baca ni juga


Dinner Di Pak Maon Western, Muar Johor

Inilah menu Dinner kami di Di Pak Maon Western, Muar Johor. Order kat sini melalui QR code. Memang mudah, cuma nak pilih menu aje yg lama hihi

Ni mama share dgn en hubby. Mix platter


Cheesy spaghetti carbonara

chicken chop

Menu air kami

So far, semua menu sedap-sedap dan big potion. Puas juga nak perabihkan mix platter tu. Air dia semuanya pun sedap. Waiter perama, siap follow up lagi tanya makanan ok ke tak. Mama suspect yg tanya tu mungkin owner. Dalam kedai siap ada plug untuk charge henpon atau guna laptop. Semasa mama di sini mama tengok ramai juga orang tapi still ok, servis tak terlalu lambat. Mama siap tapaukan lagi utk adik sorang lagi. 

Kedai ni bebetul di depan jambatan Muar Pertama, berdekatan lampu isyarat tu


Ni menu dan harga makanan kami


Menu & Harga Makanan Di Pak Maon Western, Muar Johor

Kat bawah ni ialah Menu & Harga Makanan Di Pak Maon Western, Muar Johor





Maklumat Pak Maon Western, Muar Johor

Alamat: 86, Jalan Maharani, Pekan Muar, 84000 Muar, Johor

Masa operasi: 5 pm–12 am (Isnin tutup)

Phone: 017-689 9314


Tags

Post a Comment

12Comments

Words of wisdom

  1. Sekali imbas baca tajuk, saya terbaca Pak Mat Western. Tapi itu di utara. Ni Pak Maon di selatan 😀

    ReplyDelete
  2. baca tajuk dalam hati terdetik ooh pak mat western dah ada restaurant hahaha

    ReplyDelete
  3. Hehe nama kedai klasik tapi jual makanan Barat.

    ReplyDelete
  4. ya ampun banyaknya menu, menggoda menu yg akak oder tu

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap menunya tu Adda, harga pun berbaloi lah dengan portionnya yang banyak kan. Boleh cuba nanti nie..

    ReplyDelete
  6. menu makanannya serba protein dan lemak ya

    ReplyDelete
  7. Next time balik Muo, blh cari tpt ni. :D

    ReplyDelete
  8. Menu nampak sedap sekali... nanti boleh try kalau ke Johor

    ReplyDelete
  9. Dah lama x pi Muar, dah bayak plak port makan best..kena pi terjah gak nanti ni

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!