Omaigad Apa Yang Diorang Cari Kat Blog Mama Ni - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, December 7, 2022

Omaigad Apa Yang Diorang Cari Kat Blog Mama Ni

Assalamualaikum semua, semalam mama buka email dan terbaca email berkenaan dengan google console blog mama. Biasanya email sebegini mama akan baca saja dan tak amik pot sangat. Sebab mama bukannya sejenis yang amik tahu sangat performance blog ni huhu. Mama kan blogger syok sendirik hihi..

Tiba-tiba ada sesuatu yang menarik perhatian mama..



Ni performance blog mama untuk bulan November secara keseluruhan. Masa ni mama ok lagi. Tapi info seterusnya buat mama terkejut cipan



Tu haa.. terkejut mama tgk ada org masuk blog ni dengan keyword no 3 tu. Patutlah ada satu post blog mama tiba-tiba trending pula minggu ni. Apa yang korang cari tu nak oii..




Inilah report berkenaan keyword tu.


Dan link kat bawah ni yang trending dgn keyword tu..


Patutlah mama pelik macam mana post Drama Korea legend of blue sea tu tiba-tiba banyak pv minggu ni. rupanya ada yg cari kat google guna keyword blue. Minta maaf lah kat blog mama takde cerita blue yg korang nak. Cerita si Blue ikan mama dulu adalah, huhu rindu la dgn blue comel tu. Dan kebetulan pula mama baru selesai tengok drama Legend of Blue Sea buat kali kedua. Best tau cerita tu. Ingatkan ada kena mengena rupanya takde haha..

OK. Tu je mama nak cerita hari ni. Mama sibuk sikit nanti mama balas kunjungan korang ye.. Tata..


34 comments:

  1. aduhh tumpang terkejut juga kita yang membaca ni mama
    macam2 betul la diaorang ni

    ReplyDelete
  2. ha ha ha..mcm tu pun boleh yer..mcm2

    ReplyDelete
  3. Hehe terkena perkatan yang tidak elok dengan cerita yang tiada kena-mengenapun.

    ReplyDelete
  4. Alamak, kalau saya pun tanjat mama. Nakal ek masing-masing.

    ReplyDelete
  5. Jeng jeng jeng... Mama ada post entri ceta blue ek? Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada.. cerita blue si ikan Laga mama haha

      Delete
  6. aduhai tak tau nak gelak ke nak tumpang simpati mama... huhu hihi...

    ReplyDelete
  7. terkedu kejap😂😂😂nasib baik biru lain yg dicari

    ReplyDelete
  8. Aigooooo! Hihihihi mau nye tak terkejut mama kalau itu ler rope keyword dia. Hahahaha Tp ma cite Lagend Of Blue Sea tu mmg best ma ibu pun dah ulang tengok berkali2. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiguu.. guane ni.. mama suka cerita tu. Release tension sebab suka tgk telatah San cheong

      Delete
  9. Kena buat tajuk yang ada wording 'blue' lah nampaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mau la wak, nanti ramai pula yg Tah siapa2 masuk sini

      Delete
  10. Hehe. Bikin saspen je Mama ni. 😅

    ReplyDelete
  11. Hahaha.. Terus trending semua entry yang ada perkataan Blue ye Kak Adda..

    ReplyDelete
  12. ah risau blue apa rupanya blue cerita mermaid tu eh adoih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buar yg cari cerita blue tu baca pasal mermaid tu haha

      Delete
  13. hahahaha...padan muka org yg cari cerita biru tu..ko ingat ni tempat cerita biru?

    ReplyDelete
  14. Terbaik!!! Seronok tengok figure tu.

    ReplyDelete
  15. huhu seram tengok keywords search last tu yer... :)

    ReplyDelete
  16. cerita blue? hahhahha kuang asam betul

    ReplyDelete
  17. adoiii dekat blog saya pun keluar keyword pelik-pelik macam ni jugak padahal link tak berkaitan pun haha

    ReplyDelete
  18. makin tinggi pageview blog mama ye. tahniah. selamat menulis artikel yg best2 ye...

    ReplyDelete
  19. clickbait betul eh.. kadang seram bila carian dorang ni pelik2. Haha

    ReplyDelete
  20. tak begitu paham dengan keyword di google kak
    top klik pangkalan balak

    ReplyDelete
  21. hahahaaaa..gara2 up entry drama ada tajuk blue terus ramai carian masuk

    ReplyDelete
  22. maybe dia cari drama korea kot tapi tak ingat tajuk..haha

    ReplyDelete
  23. Hahaaa.. Nak try la buat entri pasal word BLUE BLUE... HAHAHAHA.. Janji naik views.. Tahniahhhh

    ReplyDelete
  24. Kak Sue pun suka cerita Legend Of The Blue Sea tu Adda.. bukan cita blue tau.. hehehe..

    ReplyDelete

Words of wisdom