Siapa Pengcapture PV 4,500,000 Tu - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Post Top Ad

Saturday, December 3, 2022

Siapa Pengcapture PV 4,500,000 Tu

Assalamualaikum semua, semalam mama perasan no PV mama dah mula nak mencecah 4,500,000 pageview. Tepat sangkaan mama yang semalam atau harini akan muncul pengcapturenya. Jom kita tengok dulu screen shot yang diberi. 

Terima kasih kepada beberapa rakan blogger yang menghubungi mama dan feedback tentang PV 4.5m kali ni. Malangnya semua nye melebihi +- 3 dari pv 4500000 tu. Mama harap korang jangan putus asa dan cuba capture nombor seterusnya pula ye.

Siapakah gerangan yang dapat capture PV tepat 4.5m ini

Orang yang sama dapat capture no satu lagi. -3 still accepted 

Siapakah gerangannya tu. 


Tahniah Bola Katok sekali lagi dapat capture nombor PV di blog mama. Mama sudah pun bank in duit kemenangan sebanyak RM80. Tahniah ye. Dan terima kasih kerana support segment mama.


Capture No PV 4,600,000

Seterusnya, mama menunggu pengunjung yang dapat capture no pv 4,600,000 pula. Goodluck semua!


27 comments:

  1. tahniah tahniah! cemerkap betul👍👍👍

    ReplyDelete

  2. Tahniah pengcapture terpantas..akan ku usahakan lagi hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah BK...
    ammi masuk sini sebab nak check PV awak..sekali kita lambatlah pulak.

    ReplyDelete
  4. Saya asyik terlepas apabila teringat. Mungkin sudah tidak selalu dekat hp. Lain masa PKP.
    Hehe apapun tahniah pada BK. Banyak kumpul.

    ReplyDelete
  5. Terbaik. Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Mmg susah nak capture PV ni ;)

    ReplyDelete
  7. korang rajin2 la jenguk no pv mama tu ye

    ReplyDelete
  8. wahhhh... dah terlepas dah ni... apa pun tahniah...

    ReplyDelete
  9. Memang kena tunggu settle semua kerja baru leh focus nak capture la..hahahaha

    ReplyDelete
  10. tahniah tahniah... memang selalu terlepas je nk capture PV kat sini hehehtakde rezeki lagi

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada Bola Katok.. hihi kongsi la tips sikit camne nak capture nombor bertuah tue..

    ReplyDelete
  12. Wah, cecepat claim siapa yang jadi winner tu. Congrats btw

    ReplyDelete
  13. mesti dah lama aim ni dah capture no. cantik ;-)

    ReplyDelete
  14. Tahniah Bola Katok.. selalu asyik lupa ja nak capture PV kat blog Adda nie. Mari lah kita cuba lagi nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. Wah.. Tahniah Bola Katok.. Awesome..

    ReplyDelete

Words of wisdom