Craving sushi, Makan Soo Shee Mamasab - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, September 7, 2021

Craving sushi, Makan Soo Shee Mamasab

Craving sushi, Makan Soo Shee Mamasab. Mama ni adalah seorang penggemar sushi.Selalunya mama suka pergi ke Aeon dan beli suchi kat sana. Tapi sejak PKP memang mama tak keluar ke mana-mana. Kalau nak beli barang secara online aje dan kalalu ada sikit-sikit barang dapur, mama beli kat kedai runcit berdekatan dengan rumah mama. Dah lama sangat tak makan sushi.

Selain dari sushi, mama sukakambing perap dan nutella cheese tart mamasab.  Baca ni juga


Baru-baru ni mama dapat tau yang Aeon ada collaborate dengan Mamasab untuk product sushi, maka mama pun order dgn adik ipar mama, seorang ejen Mamasab. Inilah rupa sushi box yang mama beli tu. Macam-macam jenis sushi ada.

Mama dengan anak mama makan sushi ni selama 3 hari baru habis tau. Potion banyak dan semuanya pun rasa sedap-sedap belaka. Kalau craving lagi boleh la beli lagi.


Inilah harga dan detail jenis sushi yang ada.

Kalau korang nak order boleh contact adik ipar mama ni:


Zilla

28 comments:

  1. Replies
    1. kalau nak try boleh cuba beli tamago atau california roll dulu.

      Delete
  2. hari tu saya nak order, ada agen ni cakap dah habis. bolehlah try nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. soo shee ni mmg limited stok sal, ejen kena battle utk beli. sebab tu akak minta adik akak tu awal2 sikit. selepas 2 hari baru dpt.. alhamdulillah rezeki

      Delete
    2. Oh macam tu rupanya. Ok noted mama

      Delete
  3. murah jugak 34 pcs for only rm45.

    ReplyDelete
  4. Uish.. seluruh malaysia ke ni mama? Macam sedap jaa

    ReplyDelete
  5. Lajuu nya mama heheh saya masih berkira-kira nak try tak. kalau beli saya sorang je yang makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli aje jgn fikir haha.. mama makan berdua pun 3 hari baru abis ain..

      Delete
  6. Replies
    1. sushi wak, makanan jepun. nasi tu rasa manis2

      Delete
  7. Banyak jenis sushi dan kotak pun cantik.

    ReplyDelete
  8. Walaupun dahulu masa lepas belajar saya bekerja di Sushi King, tapi saya tak pernah makan sushi.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ruginya fairus.. mmg x makan sushi ye

      Delete
  9. masya Allah nampak sedap tu...saya ada cerita kelakar tentang sushi mamasab ni...nanti saya share kat blog hahahaha

    ReplyDelete
  10. Mamasab pun dah jual Sushi ye sekarang ni. Meriah sushinya ada macam macam jenis.

    ReplyDelete
  11. Serius lah mamasab dah ada sushi sekarang ni? Betul betul maju dah mamasab ni. Kek dia pun saya belum rasmikan lagi

    ReplyDelete
  12. mamasab ni macam2 ada dah kan. ayam goreng pun ada tau

    ReplyDelete

Words of wisdom