Review Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, January 4, 2022

Review Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan

Review Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan. Dari Temerloh mama sekeluarga balik ke Johor melalui jalan Bahau. Disebabkan kenduri kahwin pun selesai dalam pukul 3 petang macam tu, maka kitaorang decide untuk bermalam di Bahau. Risau juga takut jalan takde lampu etc. Ni pertama kali mama lalu jalan Bahau-Melaka ni tau. Review Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan.


Baca ni juga:


Review Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan 

Bila buar survey mama dan en hubby sama-sama pilih Aurora boutique hotel ni sebab location, parking dan review yang baik. Kami book family room kat sini. 


Besar juga Aurora Boutique Hotel ni kan. ada meeting room dalam ni juga tau.


Inilah keadaan bilik kami

Ada 2 katil queen. Cantik dan simple deco bilik ni.


Dilengkapi dengan hari dryer, toiletries lengkap (termasuk vanity set e.g cutton bud, shower cap,etc).

Ada coffee dan kettle juga

So far memang seronok menginap kat sini. View dari bilik ada sekolah di sebelah. Mama sekeluarga sekodeng budak2 sekolah dan cikgu cikgi pagi esoknya hihi.. Lama tak tengok suasana sekolah lah katakan. Mama puas hati tinggal hotel ni. Walaupun ruang tu takdelah besar mana tapi bilik dia cantik, bersih dan lengkap serba serbi.

Kawasan di bahagian lobby/reception juga best. Luas, byk kerusi dan ada disediakan suratkhabar hari-hari. Boleh lepak2 kat bawah ni juga. Concierge pun ada so tak risau kalau barang banyak. 


Jenis Bilik dan Rate Harga Bilik Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan

Berikut ialah Jenis Bilik dan Rate Harga Bilik Aurora Boutique Hotel Bahau Negeri Sembilan. Ini kalau korang walk in la ye. Kalau book melalui agoda atau booking mungkin ada promotion price.




13 comments:

  1. Cantik dan kemas je ruang biliknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ilya.. walaupun bilik dia tak luas tapi bersih dan susun letak perabot pun smart

      Delete
  2. Biliknya nampak luas dan kemas. Selesa bermalam di sini.

    ReplyDelete
  3. Hotel baru agaknya Mama ye, nampak terjaga elok bilik & facilities-nya.

    ReplyDelete
  4. Ok juga hotel ni. Kalau seladar nak tido dan mandi

    ReplyDelete
  5. hai mama! follow sini. seronok jgk baca blog ni. will read some other entries soon!hehe

    ReplyDelete
  6. Aurora hotel ni memang sentiasa jadi pilihan, akak pernah stay sini satu family...memang best...bilik boleh tahan besar

    ReplyDelete
  7. menarik, cantik dan bersih hotel ni, bahau pekan kecil je kan mama, bila ada kemudahan hotel untuk stay rehat sebelum sambung perjalanan lega rasanya..

    ReplyDelete
  8. Cantik biliknya. Harganya pun berpatutan juga..

    ReplyDelete
  9. Bilik kat hotel nie memang nampak cantik dan selesa. Berbaloi sangat kan Adda..

    ReplyDelete
  10. Bilik luas.
    Bagus letak senarai harga. Senang boleh tengok tanpa bertanya.

    ReplyDelete
  11. Cantik hotelnya. Tak perasan pulak kalau balik kampung lalu bahau tu.

    ReplyDelete

Words of wisdom