Dinner Naan Cheese Tarik dan Capati Lembut di Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, December 14, 2021

Dinner Naan Cheese Tarik dan Capati Lembut di Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor

Dinner Naan Cheese Tarik dan Capati Lembut di Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor. Seperti yang mama cerita semalam, mama sempat dinner kat Vista Alam Serviced Apartment malam yang kami bermalam kat sini. Mama sekeluarga memang suka makan naan dan capati Vista Alam ni. Cuma, mama selalu order dan pickup makan kat rumah. Kali ni kami anak beranak dine aje kat kedai ni. 


Baca ni juga:


Menu Pilihan di Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor

Ni menu dinner kitaorang. Konon taknaklah makan makanan yang terlalu berat..

Ini semua makanan yang kami order. Sorang 2 set tau hihi..taknak makan berat la sgt..


Beef keema 2 mangkuk untuk 3 orang makan. Banyak juga potion beef keema ni


2 naan cheese tarik untuk anak mama. memang favourite espeically kalau naan cheese vista alam


Memang naan cheese tarik dia boleh tarik tau. gitew ha.. mana dia tak suka. boleh tarik macam sekali cheese dia. memang tak kedekut cheese.


Capati untuk mama dengan ayah. Lembut sangat capati ni mcm capati Makcik Capati Sek 8 tu.


Air kami, teh ais, teh o dan limau ais.

Menu & Harga di Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor

Menu & Harga di Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor boleh refer kat bawah ni



Mama memang selalu order kat Ehsan ni sebab suka beef keema, capati dan naan chese tarik dia. Mama selalu order kat sini kalau taknak makan berat2. . Selalunya mama pickup aje. Kali ni mama dinee pula selepas beberap tahun tak dine in sini.Alhamdulillah sedap dan puas ati.


Ni total bil kami..


Maklumat Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor

Ni Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor


Ehsan Vista Alam. Seksyen 14 Shah Alam Selangor

Alamat: Unit 17-LG, Vista Alam Shoplot 14, 1, Jalan Ikhtisas, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor



13 comments:

  1. Hehe banyak pesan sampai 2 set.

    ReplyDelete
  2. fuhhh... nan cheese tu mmg menggoda dan menggiurkan

    ReplyDelete
  3. Sedapnya mama. Saya pun suka roti naan dan capati.

    ReplyDelete
  4. Perghhh cheese padu. Susah betul nak dapat yang macam tu

    ReplyDelete
  5. Teringin nak makan naan cheese tapi masih belum berpeluang untuk cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk jual kan jannah. kalau terigin order je nanti ye

      Delete
  6. sedap plak tengok cheese nan tu...amboi mama, x nak makan berat. 2 set sorang yea..hehe...

    ReplyDelete

Words of wisdom