Lunch di Restoran Laman Selera Jalan Nanas Meru Klang

Assalamualaikm semua. Harini mama nak story tentang kami Lunch di Restoran Laman Selera Jalan Nanas Meru Klang. Kami ke sini semasa sebelum bulan puasa. Sekarang memang mama selalu ke Kapar Klang ada byk urusan hihi.. 


Lunch di Restoran Laman Selera Jalan Nanas Meru Klang

Alang-alang ada urusan di Kapar maka kami cari tempat makan yg berdekatan. Google2 terjumpa tempat ni


Inilah menu kami berdua

Tak ingat lah lauk apa. Daging merah kot

Kedai cantik dari luar. Orang pun tengah ramai




Ni antara menu dan lauk di kedai. Ada banyak menu kat sini selain dari nasi campur.

Makanan kat sini semuanya sedap dan harga pun murah. Lauk ikan sambal+sayur RM 15 +  air limau ais. Lauk daging merah+sayur RM9 air kosong total RM 24 je untuk 2 orang. Pada mama memang berpatutan.

Owner restsoran peramah, siap tanya makanan macam mana. Kawasan parking byk juga. Kedai selesa. Ramai org tapi servis laju contohnya cepat clearkan meja. Ada air minuman harga 50 sen rasanya mcm air sarsi, sirap, lemon ada free refill. Berbaloi kan.


Maklumat Restoran Laman Selera Jalan Nanas Meru Klang


Alamat: LOT 2681, Jalan Nenas, Meru, 41050 Klang, Selangor

Waktu operasi: 11:30 am–3:30 pm (Ahad tutup) 


mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

16 Comments

Words of wisdom

  1. bla tgk bendi tu
    rasa mcm dah lamaaa tak makan
    pd hal dah mkn da mggu lps
    hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. anies peminat bendi macam mama la ni. tapi mama sendiri jarang makan juga walaupun suka

      Delete
  2. seronok tengok..banyak menu...bila2 sesat kr situ..boleh lah singgah

    ReplyDelete
  3. Wah.. Nak try la. Dah dekat dengan rumah. Biasa layan kedai2 tepi jalan mana yang nampak aje. Takde gi mencari sangat kedai2 lain. Lps ni boleh la gi try makan kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la try nanti bgtau mama ok ke tak ye

      Delete
  4. sedapnye lauk2 di sini mama.. yummm yumm yumm..

    ReplyDelete
  5. Ikan bawal tu kan.. Sedap tu makan dengan sambal.

    ReplyDelete
  6. Lauk pauknya menyelerakan la Mama....

    ReplyDelete
  7. Suatu tempat makan kalo owner ramah, confirm saya pasti balik. Penting sangat service yg membuat berkesan pengunjung kan. Apalagi kalo memang sedap 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. menunjukkan owner prihatin nak beri kualiti yg baik, bukannya hanya nak untung saja kan

      Delete
  8. cantik dan menarik tmpt ni. boleh lah i singgah if ter pergi area sana

    ReplyDelete
  9. Menu dan lauk pauk dia nampak mengancam.. Tempat pun nice..

    ReplyDelete
Previous Post Next Post