Lunch di Telur Berlada Kedai Merah Klang Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, August 19, 2020

Lunch di Telur Berlada Kedai Merah Klang Selangor

Korang tau tak sebenarnya kami Lunch di Telur Berlada Kedai Merah Klang Selangor ni sehari selepas kami lunch di Wan Telur Berlada ( boleh baca sini Lunch di Wan Telur Berlada ). Nampak tak kegilaan kami kepada telur berlada ni. Haha.. Selepas kerja hari Sabtu tu mama terus ambil anak beranak yang ada kat rumah dan terus Lunch di Telur Berlada Kedai Merah Kland Selangor ni. Sambil tu baca sini juga, perihal ibu mengandung dan susu.








Kalau korang nak tau kedai ni tak kurang famous nya berbanding kedai Wan Telur Berlada. Jarak antara 2 kedai ni pula dekat sangat tau walking distance aje. Cuma nak cari kedai ni agak sukar sebab takde signboard. Bila mama tengok gambar dalam google earth baru dapat jumpa kedai ni selepas 3 kali round haha..

Menu Pilihan di Telur Berlada Kedai Merah


Nasi goreng telur berlada campur daging Dan ayam

 Nasi putih telur berlada campur daging Dan ayam

 Ayam masak merah

Sup daging. Terasa berempah sup ni

Orange juice, epal juice dan carrot kosong untuk kami

 Menu.. nampak buruk sikit









Overall makan kat sini ok. Cuma Masa menunggu agaknlama mungkin sebab ramai yang order. Dari segi rasa Makanan memang sedap semua lauk tapi rasa dia agak pekat. Kalau tanya mama, mama lagi suka Wan Telur Berlada. Tapi Makanan kat sini ok juga


Balik makan doyan d24 selepas habis makan kat sini haha

Maklumat Telur Berlada Kedai Merah


Telur Berlada Kedai Merah
Alamat: 111a, Jalan Bukit Kuda, Taman Bukit Kuda, 41300 Klang, Selangor
Waktu perniagaan: Dibuka setiap hari dari 10:00 pagi – 12:00 pagi
Telefon: 012-272 0416

14 comments:

  1. sedapnya menu dia, mahu makan bertambah ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Lapar tengok lauk pauk tu yumss

    ReplyDelete
  3. sup daging saya suka sup thai. sebab masam2 dan rasa rempah tak kuat.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap. Tak pernah try kedai ni..

    ReplyDelete
  5. lapar pula tiba2 haihh..haha

    ReplyDelete
  6. Wahhh nampak sedap.. tengok menu pun harga ok.. kalau saya ke klang boleh la singgah..

    ReplyDelete
  7. menarik nengok telur berlada tuh kak... sebab nampak selambak gitu kat pinggan

    ReplyDelete
  8. sedapnya nampak menu tu..blum pernah makan lg telur berlada mcm tu. mesti sedap kan

    ReplyDelete
  9. boleh try la sapa yang lalu area situ. bahan2 dia memang tak kedekut tu memang mama puji

    ReplyDelete
  10. Meriah betul telur, daging dan ayam dia bagi.. sampai tak nampak nasi.. hehehe

    ReplyDelete
  11. yang last sekali duri2 tu lagi menggoda haha..
    itu pantang di offer tu.. xkan menolak..

    ReplyDelete

Words of wisdom