Calling for Dana, Ejulz, FizaIzawa & ScHazreen Pemenang GA Mama - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, April 7, 2020

Calling for Dana, Ejulz, FizaIzawa & ScHazreen Pemenang GA Mama

Calling for Dana, Ejulz, FizaIzawa & ScHazreen Pemenang GA Mama.. Buat pengetahuan pemenang Giveaway Mac mama, ada 13 orang telah bagi detail dan 9 orang yang beri no akaun maybank mama dah bank in duit kemenangan korang mlm tadi. Cuma ada 4 orang yang beri no akaun bukan Maybank tu insya Allah mama akan bank in harini. Sebab masa mama buat transfer duit pukul 1a.m dan waktu tu tak boleh buat interbank transfer.










Cuma, mama nak calling lagi 4 pemenang GA yang masih lagi belum bagi details iaitu Dana, Ejulz, FizaIzawa & ScHazreen. Boleh isi detail korang di bawah ni. Pastikan maklumat korang masukkan itu tepat ye.



Sekali lagi mama nak ucap terima kasih pada semua yang support blog mama dan GA mama sayang korang semua. Stay safe ye..

Stay tune kalau ada rezeki akan ada GA baru dalam masa terdekat.. tungguuuu...







15 comments:

  1. Maaf kak, lambat baru bagi detail

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe dana.. akak nak cepat setelkan je ni

      Delete
  2. Terima kasih mama. dah terima dah :)

    ReplyDelete
  3. mama dah bank in kepada semua 14 peserta yg dah bagi details termasuk dana.. so, lagi 3 orang mama masih menunggu detail

    ReplyDelete
  4. tahniahnyerr., ;p
    semoga blog mamapipie nih terus fofulerrr

    ReplyDelete
  5. tak perasan tu..musim pkp kan.hehehe

    ReplyDelete
  6. tak sempat blogwalking, tu lah yg tak sedar tu tambah skrg byk line internet yg slow

    ReplyDelete
  7. done.. sorry terlambat.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. Akhamdulillah malam ni mama dah dapat selesaikan pembayaran semua pemenang.. tahniah semua.. tunggu GA mama yang akan menyusul tak lama lagi ye

    ReplyDelete

Words of wisdom