Laura Medina Cafe Subang Bestari Shah Alam Latest Menu - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, November 15, 2019

Laura Medina Cafe Subang Bestari Shah Alam Latest Menu

Kalau korang follow IG dan FB mama tentu korang tau mama sekeluarga permah buat surprise birthday dinner buat kakak ipar mama di Laura Medina. Tahun lepas mama pernah makan kat sini. [Baca Makan Di Laura Medina Cafe]Tapi rupanya banyak menu yang mama pernah cerita dalam entry mama dulu dah takde.

Sebab tu mama nak update Laura Medina Cafe Subang Bestari Shah Alam Latest Menu kat sini. Walaupun menu banyak dah berubah tapi keadaan restoran tetap sama cuma seating kat luar tu mama lihat makin banyak dah. Shah Alam pun banyak tempat makan sedap tau, tak perlu nak pergi sampai melaka untuk kedai yang viral. [Baca Jalan jalan ke Shore oceanarium Melaka]

Buat pengetahuan korang, sekarang ni Laura Medina Shah Alam Selangor banyak menu ayam korea ni saja.. Tapi ada juga nasi buttermilk dan beberapa menu lain. Menu sekarang dah kurang variasi tapi menu ayam ni memang banyak pilihan. Tak kalah hidangan di hotel terkemuka. [Baca Review Hotel Casa Bonita]






Air minuman yang lain dari yang lain.. Diletak dalam bekas panjang ni.. Murah aje u ols.. RM9.90 satu jug harga promosi

Jom lah kita tengok menu-menu baru..

Laura Medina Cafe Subang Bestari Shah Alam Latest Menu




























Family kami.. Alhamdulillah semua ada. Happy birthday kepada Mamalong dan Ayahboy.. Tak suka gambar ni.. I am so fat haha

Yang seronoknya makan kat sini memang murah. Ye lah kan lauk ccuma ayam-ayam gitu.. Alhamdulillah kenyang.. Kalau nak tau lebih lanjut tentang Laura Medina Cafe klik je lah link kat atas tu ye (post mama terdahulu)


15 comments:

  1. Menarik jugak kedai ni ye. Banyak menu ayam goreng dia. Bekas air yang panjang tu pun sangat unique.

    ReplyDelete
  2. Menarik..tapi ntah bila la akak nak pi mencuba kat sini...

    ReplyDelete
  3. waduhhhh kak, terliur nengok semua menu... beria telan liur nengok semua menu drummet goreng tuh
    harga pun kira ok lah... mampu milik

    ReplyDelete
  4. nanti birthday anak nak sambut di sini la.

    ReplyDelete
  5. Peminat ayam boleh lah ke sini kak. Tp harga air tu memang murah sgt

    ReplyDelete
  6. restoran bunyi arab, tapi menu korea. unik

    ReplyDelete
  7. Allahu kak... Menyesal baca entry ni. Dahlah spesis dak Mimi tak boleh tengok cheese.

    ReplyDelete
  8. Sedapnya ayam korea ada cheese tu. kalau datang sini target nak makan tu je lah.

    ReplyDelete
  9. halamakkkk godaan apekah ini!! hahaha tidak tidak..

    ReplyDelete
  10. Wah.. Semua korea menu dia.. Puas makan kalau dengan harga tu..

    ReplyDelete
  11. tuna rice ball nampak sedap laaa waduhhhh tergugat i ols!

    ReplyDelete
  12. aduhai. sedap nyer!
    subang bestari = rumah abg ipar aida tau.
    hmmmm mcm kena naik visit diorang ni.
    mana la tau dpt singgah sini :) sedap nampak nyer, mamapp.

    ReplyDelete
  13. Sesiapa suka ayam Korea kena try sedap tau

    ReplyDelete

Words of wisdom