Status Broken Link di Blog Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, September 19, 2019

Status Broken Link di Blog Mamapipie

Assalamualaikum semua, harini ramai rakan blogger up pasal broken link kan. Mama ni bukannya pandai sangat tentang blog tapi mama tau lah sikit tentang broken link ni. Thank you kepada rakan blogger yang tak lokek sharing info pasal broken link. Sebab tu harini mama nak share Status Broken Link di Blog Mamapipie. Ini untuk rujukan mama aje.. Mama check Status Broken Link di Blog Mamapipie melalui website https://www.brokenlinkcheck.com.

Ini result yang mama dapat..

Processed 3000 web pages, found 304 broken links


Sebelum ni mama pernah check dan rasanya byk sgt broken link di blog mama ni. Result ni adalah utk 3000 pages saja.. tak taulah total ada berapa page dalam blog mama ni.. Macam tak caya pula cuma ada 304 broken links.. Ini 20 broken link pertama


Ni pula senarai 24 broken link terakhir..

Pening juga mama nak betulkan satu-satu broken link ni.. Dulu pernah nak cuba buat tapi terkubur gitu je..

Harini nak cuba buat juga tapi tetiba terjadi malas pula hihi.. Tunggu mood rajin lah (kalau ada) baru mama try setel broken links di blog ni...

23 comments:

  1. Adoiii!!! samalah dengan Mrs. A memula kemain semangat nak hapuskan segala mak nenek broken link bila tengok dah banyak sangat tiberrr... penyakit M pulak singgah huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. kira okay lagi nie mama.. sy punya dekat 1k lebih juga broken link huhu

    ReplyDelete
  3. Chaiyok2 mama.. Ni pun duk baiki gak mujur la x banyak mana hihihi sbb dah buang sebelum ni

    ReplyDelete
  4. kena tunggu mood rajin nih...saya pun belum baiki lg broken links yg ada..

    ReplyDelete
  5. PC pun tak tengok juga.. Tapi biasanya dah tengok terus ada pelangi depan mata..

    ReplyDelete
  6. semalam ada buat sikit hahaha susah kemain -_-

    ReplyDelete
  7. banyak tu sampai beratus! Nak kena check jugak lah, cuak jugak bila tengok haha

    ReplyDelete
  8. sama juga, dah cek..jenuh nak buang satu2...kalo ada link dalam komen, lagi susah nak buang sebab kat dashboard blogger, maksimum komen yang dipaparkan adalah sampai 1000 aje...hahahahah..nak buang dari entri kena pilih template blog yang ade button delete komen lakkk

    ReplyDelete
  9. saya dah check beberapa hari lepas, ada sikit je broken link. Tp link tu x broken pon elok je redirect... xtaw la kalau saya yg silap tengok.

    biasa link broken ni dari segmen giveaway macam tu, tengok link2 tu banyak link giveaway zaman lampau hehehehe...

    ReplyDelete
  10. sy nak buat hujung bulan ni lah. bos gi holiday masa tu... hikhik

    ReplyDelete
  11. Fiza pun dalam misi mengurangkan broken link walaupun tak akan pernah habis rasanya. kena buat dengan kerap ni

    ReplyDelete
  12. Akak hari tu ada 4 jer broken link..check lagi sekali terus jadi macam banyak giler plak

    ReplyDelete
  13. matilanak nak hapuskan semua broken link tu..

    ReplyDelete
  14. wah.. banyaknya.. Sha pun nak check jugalah..

    ReplyDelete
  15. Saya tak pernah check lagi setakat ni.

    ReplyDelete
  16. Minggu lepas check makaiii banyak kemain.dah slow² dah buang ni xtau la

    ReplyDelete
  17. aduhai :(
    aida pernah buat.
    aduhai!!! seksa...

    ReplyDelete
  18. sy dah check bla tgk sy jd letih aduhhh

    ReplyDelete

Words of wisdom