Pesanan Manja Buat New Follower Blog Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, August 8, 2019

Pesanan Manja Buat New Follower Blog Mamapipie

Pesanan Manja Buat New Follower Blog Mamapipie. Cerita tentang follower Ni, 6 tahun dulu lagi blog mama dah mencapai 4000 followers. Refer sini http://www.mamapipie.com/2013/06/follower-dah-4000-thanks-u-ol.html Dan semasa mama berhenti berblog dulu almost 5000 follower mama. Semasa mama Mula aktif semula berblog pada 2017 mama lihat follower mama sudah tinggal 3800++.

Kiranya hilang 1000 followers dalam Masa 2 tahun mama stop berblog dulu.. Tapi sekarang Alhamdulillah dah Makin bertambah dan mencecah 4000 semula..

Follower mama harini dah jadi 3997.. Tq Tau semua sudi follow mama. I lap u.. semua follower mama cantik, Comey Dan emsem

Tapi tu Lah, selalunya mama akan Ada masalah bila nak follow balik new follower mama. Sebab bila mama klik blogger profile tiada pula link blog tu.

Ematunz.. follower mama ke 3996. TQ tau follow mama.. tapi mama Tak dpt nak klik link blog huhuu...ramai lagi mcm Ni.. sedih sebab Tak dapat follow balik Korang..

Mungkin entry mama Ni Boleh membantu Cuba Korang klik sini http://www.mamapipie.com/2017/11/cara-select-blog-to-display-dalam.html

So pesanan utk follower tercimta mama.. tinggalkan lah link di shoutbox atau dimana2 entry blog mama. Insya Allah nanti mama follow balik ye..

Tu je la nak bagtau hee hee

23 comments:

  1. Betul tu...banyak profile bila kita klik x dapat link untuk kita pi ke blog dia semula..algorithm blog ni dah lain kot..leceh kan..nanti org ingat kita sombong plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak.. leceh.. Tak nape x keluar profile tu

      Delete
  2. Wah.. banyaknya follower mamapp.. bilalah follower kita nak banyak macam nie..

    ReplyDelete
  3. Yerr Sis pun ada update pasal masaalah ni kat blog..
    Blogger kena update profile blogger dia kat setting blogger tu...kena visible blog yang sedia ada, barulah orang lain boleh pergi ke blognya...

    ReplyDelete
  4. Seronok dapat followers ramai kannn mamapp, tahniah LZ ucapkan..

    ReplyDelete
  5. wahhh.. bestnya ramai follower mama..

    ReplyDelete
  6. betul tu mama. abe kie pun kdg2 susah nak trace follower baharu krna mrka x tinggal jejak atau link. At least update link kat blogger profile tu bagi memudahkan abe kie nak cari.

    ReplyDelete
  7. masalah yg sama jg, kesian gak tak dapat follow balik follower, kalau depa ada komen rasanya dapat tengok blog mereka..

    bestnya ramai follower, semoga terus meningkat..

    ReplyDelete
  8. Tahniah ye. Saya pun dah lama update profile tu gunakan cara yg sama hehe 😁

    ReplyDelete
  9. terngiang ngaing suara manja mamapipie sampai ke sini muehehehee

    ReplyDelete
  10. Samalah mama, kadang2 tak dapat nak follow back sebab takde tulis blog apa. Terpaksa biar je..

    ReplyDelete
  11. wah ramainyaa .

    betul tu kekadang takde link, tak dapat nak jejak balik. hehee

    ReplyDelete
  12. Tahniah Adda.. bestnya ramai follower. Jauh bagai langit dan bumi nak bandingkan dengan blog Kak Sue.. hahaha..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah,ramai follower blog akak ni.

    ReplyDelete
  14. keep sharing & sharing ye.
    one thing, bila kita rajin blogging, tu yg up jumlah follower.
    tahniah to u.

    ni pun aida alami. sometimes ada masa, klik lah link di follower.
    gitu la. x dpt nak folo back bcoz link missing :(

    ReplyDelete
  15. keep sharing & sharing ye.
    one thing, bila kita rajin blogging, tu yg up jumlah follower.
    tahniah to u.

    ni pun aida alami. sometimes ada masa, klik lah link di follower.
    gitu la. x dpt nak folo back bcoz link missing :(

    ReplyDelete
  16. tu laa masalah yg sy hadapi sejak dr dulu... pening nk google utk jejak blog diorg.... lg pening, ada yg buat utk member je...dah tu mcm mn nk follow back? adehhh... lg satu masalah 403 forbidden...arghhhhh

    ReplyDelete
  17. sama juga kadang tak dapat follow semula, anyway salam kenal dari saya follower #4006 :)

    ReplyDelete

Words of wisdom