Good Luck for Peperiksaan Percubaan UPKK Sayang - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, August 26, 2019

Good Luck for Peperiksaan Percubaan UPKK Sayang

Good Luck for Peperiksaan Percubaan UPKK Sayang. Hari ini bermula Peperiksaan Percubaan UPKK di Sekolah Syafi. Mama pula yang kecut perut tapi budak yg nak periksa tu rilek aje haha.. UPKK adalah UJIAN PENILAIAN KELAS KAFA (UPKK).

Apa kena mengena gambar Ni dan periksa UPKK? Memang takde kaitan haha.. Mama cari2 gambar tetiba tersuka pula gambar Ni hihi

Untuk Percubaan Kali ini mama biarkan Syafi baca Dan ulangkaji sendiri. Mama nak lihat result dia Macam Mana. Sebelum Ni mama pernah share result exam mid term dia Kan [ baca http://www.mamapipie.com/2019/07/report-card-sekolah-agama-mid-term-2019.html ]. Sirah dia paling lemah tapilepas mama siasat rupanya punca dia x dpt jawab sebab buku Sirah hilang.. Huhuu apelah anakku ini. Buku hilang pun boleh senyap. Mama terus belikan buku baru utk dia. Menurut Syafi sekarang sirah dia dah ok sikit. 

Berdasarkan result Percubaan nanti mama akan pasang strategy utk actual exam UPKK nanti. 



Jadual UJIAN PENILAIAN KELAS KAFA (UPKK) TAHUN 2019seperti dibawah. Akhir September Dan awal Oktober tahun 2019. 


Good Luck Utk Peperiksaan UPKK ye Sayang.. Mama doakan semoga Syafi dapat straight A's with highest marks.. All the best.


15 comments:

  1. Semoga dipermudahkan untuk syafi menjawab soalan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan untu Syafie

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan & kuat ingatan syafi untuk exam ni. all the best

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan syafi! Goodluckkkk

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan semuanya untuk jawab soklan upkk...ameen!

    ReplyDelete
  6. Mudah2an dapat menjawab semua soalan dengan betul

    ReplyDelete
  7. Semoga Syafi mendapat keputusan yang cemerlang ya.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  8. good luck syafi. sekolah anak ammi dah settle trial UPKK. Ni tengah tunggu result

    ReplyDelete
  9. tq semua.. harini dah last paper.. keputusan sirah dia mama dah dapat.. nantilah mama bagitau ye

    ReplyDelete
  10. semoge dipermudahkan . its reminds my result 4A 4B je upkk dulu . salah satu A adalah bahasa arab , sekarang perkataan ARAB je yang tau , yang lain semua dah lupa . . hahah . .

    ReplyDelete

Words of wisdom