Report Card Sekolah Agama Mid Term 2019 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, July 29, 2019

Report Card Sekolah Agama Mid Term 2019

Hari Jumaat aritu mama Pergi ke sekolah Agama Syafi untuk berjumpa ustaz Dan melihat Report Card Sekolah Agama Mid Term 2019. So mama minta masuk office lambat selepas lunch time sebab Waktu perjumpaan adalah mengikut sesi sekolah. Syafi sekolah petang maka petanglah mama Pergi.

Inilah keputusan mid term di Sekolah Agama.. masih Boleh improve lagi sirah yang dapat markah terendah..

Kali Ni Komen dari ustaz berlainan..  Selalunya ustaz kata anak mama Ni pendiam tapi Kali ni dia mention Syafi kena improve bab main.. rasanya disebabkan sekarang semua silibus UPKK dah habis berlajar Dan sekarang banyak ulangkaji maka mama pun nasihatkan jugalah budak tu supaya tumpu Dan fokus di dalam kelas..

Mama selalu pesan supaya  kena pandai pilih kawan. Kalau dapat kawan yang kuat main maka, bermain pula dalam kelas.. Apapun mama harap Dan doa supaya dia akan lebih bersedia Dan mendapat keputusan lebih baik dalam UPKK tahun Ni..

11 comments:

  1. Wah, tahniah! Saya dulu pun sangkut kat sirah tu. Nasib baik PSRA okay la sikit hihi :)

    ReplyDelete
  2. Kat sekolah agama memang Sirah & Tajwid ni kira mcm killer subjectlah. Sebab xleh nak goreng-goreng jawapannya hahahha.

    Sy pun utk anak-anak memang focus kat Sirah & Tajwid, walaupun tajwid tak masuk periksa UPKK & PSRA tp penting gak rasanya utk baca Quran kan.

    ReplyDelete
  3. tahniah.
    alhamdulillah.
    cantik keputusan syafi :)

    ReplyDelete
  4. tahniah!! insyaAllah blh buat lg terbaik tu.. =)

    ReplyDelete
  5. teringat masa sekolah agama dulu-dulu. Congrats btw!

    ReplyDelete
  6. wah, bagus2 keputusan nya....tahniah...

    ReplyDelete
  7. wahhh dpt jayyid jiddan!! tahniah!!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. bagus keputusannya..
    Tahniah.. !!

    ReplyDelete

Words of wisdom