Pengumuman Pemenang Birthday Giveaway by Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, January 30, 2018

Pengumuman Pemenang Birthday Giveaway by Mamapipie

Assalamualaikum semua, hari ini mama nak buat Pengumuman Pemenang Birthday Giveaway by Mamapipie [ http://www.mamapipie.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html]. Tak plan pun nak announce hari ni tapi malam tadi sebelum tidur tetiba tangan ni buka handphone dan masuk ke random.org dan terus mama buat undian. So, today is the day! Pengumuman Pemenang Birthday Giveaway by Mamapipie.. Siapakah pemenangnya?


Jeng.. jeng.. jeng....
Tanpa berlengahmasa, jom kita tengok siapakan pemenangnya...


Pemenang hadiah utama pertama adalah..

Peserta ke 28 iaitu


Pemenang hadiah utama kedua pula adalah..

Peserta ke 3 iaitu


3 Pemenang Hadiah Saguhati pula adalah yang memenangi salah satu dari 3 buku di bawah adalah


IMG_20180124_230013

Peserta ke 12

Peserta ke 24

Peserta ke 16


Selain dari 5 pemenang di atas, mama berbesar hati nak bagi hadiah khas buat seorang peserta GA mama. Jeng..jeng..jeng..  Pemenang hadiah khas yang mama pilih sendiri adalah 

Thank you Linda kerana menjadi peserta pertama menyertai GA mama. Mama akan hadiahkan buku Wanita Yang Dirindui Syurga untuk Linda.


Tahniah kepada semua pemwnang. Sila email Kan detail korang kepada mama ye addahus@yahoo.com. Kepada pemenang hadiah utama dah boleh  mula pilih nak beli buku apa dulu then email detail kepada mama. Kepada peserta Yang tak terpilih insya Allah rezeki korang maybe lain Kali pula. Rajin2 lah singgah ke blog mama mana tau esok lusa mama buat GA Baru ke.. Tqtq kepada semua peserta yang support my GA...

45 comments:

  1. Tahniah semua yang bertuah!! ^^

    ReplyDelete
  2. yeaayyy alhamdulillah !

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. wah pemenang utama tu ,biras saya tu kena inform pada dia nih.

    tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah biras Aryan ke. Tahniah buat biras Tu ye. Dia belum email detail lagi

      Delete
  4. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga terus dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua yang menang :))

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang...tak sempat nak join...busy giler hari tu...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki dari Allah..
    Tak sangka dpt hadiah utama..😱😱😂😂
    Terima kasih mamapipie..terima kasih kak aryan azra & shahida sbb inform ira keputusan GA ni..

    Tahniah juga buat semua..

    ReplyDelete
  8. Yaaayyy.. alhamdulillah. Terima kasih sis.

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang. Terbaik semua. Hihi. :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah kpd semua pemenang Dan terima kasih kepada semua peserta. Pemenang Yang belum.bagi details tlg email mama.segwra ya

    ReplyDelete
  11. cikyan ada buat entry.. nanti baca ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh baca sini tau tau tau https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/menang-giveaway-mamapipie.html

      Delete

Words of wisdom