Birthday Giveaway by Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, January 25, 2018

Birthday Giveaway by Mamapipie

Ini adalah sticky post sehingga 25hb January 2018. So, kalau nak baca entry blog mama yang terbaru ada di bawah post ni ye. Birthday Giveaway by Mamapipie. Jemput join Birthday Giveaway by Mamapipie ramai-ramai jom.

Assalamualaikum semua, alhamdulillah hari ni bertambah setahun lagi usia mama. Selamat tahun baru mama ucapkan kepada semua. Sempena Hari lahir mama harini, mama nak umumkan giveaway mama Yang Akan berlangsung bermula Hari ini sehinggalah tarikh 25 January pukul 9.10 malam (saje pilih masa ni sebab mama lahir pukul 9.10 malam 😁)Jemputlah memeriahkan lagi giveaway mama ni ye. 


Birthday Giveaway by Mamapipie

Sila patuhi syarat2 Birthday Giveaway by Mamapipie seperti Di bawah

1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang (WAJIB)
2. Follow blog mamapipie (WAJIB)
3. Masukkam blog mamapipie dalam bloglist korang (WAJIB)
4. Follow Instagram MamaPipie dan like FB page Mamapipie (Digalakkan)
5. Buat satu entry Dan tepekkan banner kat atas tu beserta link kepada entry ni
6.  Dalam entry tu nyatakan satu post mamapipie yang korang suka baca beserta sebabnya. Jangan lupa letak link post berkenaan ye. Cuma cerita serba ringkas aje. Saje mama nak tau apa topik menarik Dalam blog ni Yang korang suka 
7. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini beserta link korang tu.

Done! Itu saja. Nanti mama terjah blog korang untuk check ye. Make sure semua syarat lengkap tau.

Hadiah yang disediakan adalah 2 hadiah utama serta 3 hadiah saguhati dari mama. Memandangkan mama sedar ramai dikalangan rakan blogger Yang suka membaca maka pemenang hadiah utama akan berpeluang memilih buku/majalah/novel/Al-Quran berharga RM50 terbitan Karangkraf. Korang boleh pilih mana-mana tajuk yang korang suka. Bagi hadiah saguhati pula, mama akan hadiahkan buku juga, insya allah tapi tajuk tak boleh pilih ye. Pemenang akan dipilih melalui encik random.org

Jika penyertaan amat menggalakkan nanti mama tambah hadiah lagi ye. So,.good luck u ols. Wish you all the best. 

Senarai Peserta mama akan update selepaa mama terjah entry penyertaan Dan check syarat2 penyertaan lengkap atau tidak. Happy new year semua. Semoga  tahun 2018 ini memberikan rahmat Dan kejayaan kepada Kita semua. Amin...

74 comments:

  1. All the best semua peserta SA nak join nanti

    ReplyDelete
  2. Nak join Mamapp. Tapi cemana nak copy banner? Keluar amaran pulak. Hehee

    ReplyDelete
  3. Happy New Year. Happy Birthday ! I am Done ;) http://www.azlindaalin.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Linda peserta pertama join GA mama

      Delete
  4. Insyaallah nntmrs pip join...
    Anyway, happy advance birthday mamapipie...

    ReplyDelete
  5. Bismillah... Done Joined:

    http://www.mariafirdz.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  6. Selamat Tahun Baru 2018.

    Selamat Bertambah Usia.

    Moga makin murah rezeki dalam pelbagai bentuk.

    ReplyDelete
  7. syu join ye.
    Sorry mampp, xmasukkan dlm bloglist, sbb blog syu wordpress jd xde bloglist sbb xreti nak psg bloglist.

    http://www.syuhadasalleh.com/2018/01/01/birthday-giveaway-mamapipie/

    ReplyDelete
  8. nanti aku join.. nak korek entri best ko dulu..

    ReplyDelete
  9. tq semua sudi2kanlah join ye. fatin, kalau tak boleh copy image, try open image tu dan ambil link gambar. sori guys mama punya template disabled right click. tak tau nak buang cane

    ReplyDelete
  10. Kalau ada masa nanti, GV join juga ya mama. :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. http://www.bondezaidalifah.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

      Salam Bonde Join :)

      Delete
  12. happy bday mamapipie and happy new year.. all the best for you.. ;)

    ReplyDelete
  13. Salam tahun baru Mamapipie, Mai datang join ni, hihi.
    http://www.noormaizan.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  14. wow...menarik sungguh.

    semoga mendapat sambutan yang menggalakkan

    ReplyDelete
  15. join join...

    http://www.mrspip.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  16. Done join Mamapp ^^

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  17. Mama sayang, ray dah join tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  18. GV join ya Mama. Hihi.

    http://galaksiviral.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  19. Ana join kak.

    www.anasuhana.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. Kalau Tasha nak join boleh. Insya Allah boleh

      Delete
  21. Selamat Hari Lahir Mamapipie!
    Ayu join giveaway!! ;)

    http://iyou90.blogspot.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  22. InsyaAllah nanti Safiena join. Selamat hari lahir ya :)

    ReplyDelete
  23. Safiena dah join
    Link : https://cutiedailydesigns.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  24. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  25. Salam mama. Blog mama - Cerita Ceriti Ceritu Mamapie, GV dah lama letak dalam bloglist GV sejak tahun lepas lagi sebab hargai mama selalu lawat blog GV. :). Nanti mama semak balik ya. Ada kat Blog List 2018 blog GV. Okey mama.

    ReplyDelete
  26. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  27. Wahhh! Gud luck semua. Sempat nanti ciktie join ya

    ReplyDelete
  28. Semoga meriah sambutannya.
    Selamat hari lahir mama.

    ReplyDelete
  29. Joined~!! ^_^

    Blogger ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Khairunnisa Azman
    IG ID: greennnpandacraft
    Link: https://greennnpanda88contest.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  30. saya join GA ni :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  31. beb.. aku dah join tau.. terima kasih tau!

    http://www.ceritaita.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  32. happy becoming birthday!
    inshaAllah akan join.

    good luck untuk semua yang join

    ReplyDelete
  33. Happy birythday mamapipi,, insyaalah kalau free .. semua task settled mimin join.

    ReplyDelete
  34. Kak Sue join juga Adda :)

    http://www.shuhaidakabdy.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  35. salam mama..
    wah bestnye ga..happy birthday mama
    nak join tp syarat ga tu..no 1 & 3 tu tak sama ke..hehe
    kalo blog xde bloglist cmne pula?huuu

    ReplyDelete
  36. JOINED :)

    http://www.airanasrin.com/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  37. all the best semua.. good luck semua

    ReplyDelete
  38. Saya join :D

    http://amanibercerita.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  39. met milad mamappie... sukses bwt GA`ny....

    salam ukhuwah ~

    ReplyDelete

Words of wisdom