Thursday, July 20, 2017

Prank makan diri

Haa.. prank makan diri.. nak kenakan orang tapi akhirnya diri sendiri Yang kena. Haaa.. nak salahkan siapa? Salahkan diri sendiri je la ye. Isk.. isk.. isk..

Semalam mama hampir tumbuh tanduk penangan anak bujang mama yang sorang ni. Aduyaiii, apa Pula Yang dibuatnya Kali ni.

Inilah hasilnya.. prank makan diri. Habis skrin Telefon pecah.


Nak tau puncanya? Geram juga Rasa Di Hati ni tapi kutahankan jugalah ye.. haha..

Asalnya Syafi nak prank adik sepupu dia Yang berumur 4 tahun. Budak Tu memang tak suka lipas. Di downloadnya Dari Google play application Cockroach on Phone. So, bila on apps Tu nampak macam Ada lipas betul atas phone Kita. Rupanya macam ni. Dia download juga Dalam handphone mama rupanya.


Apalagi, Raissa si sepupunya terkejut then tepis handphone Dari Tangan Syafi. Maka jatuhlah handphone Tu Dan pecahlah skrinnya. Habis!!  So, kes ni mama pun tak tau nak marah ke nak apa kat si Syafi. Redha je laa..

Sepupu Syafi.. tak boleh nak salahkan budak kecik ni juga.. wee geram tengok adik nya Tu bulat betul. Kecik2 dah pandai tengok kamera

Maka... Sekian cerita mama harini.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Terus migraine mama datang lepas kejadian Ni tau.




25 Responses so far.

  1. nini says:

    Hahahaha..betul mama oi...terkejut tau...my fren pernah lempar hp kawan dia sebab kawan tu tunjuk gambaq ular..nak salahkan siapa tu..hahaha

  2. adoiii...xpasal2 henfon pecah...xpelah mama dah nak kena kan...nak wat camne..pas ni ade lah alasan nak beli nfon baru kannn

  3. Alahai syafi... Takpe lah mama, ada rezeki dapat fon baru ๐Ÿ˜ƒ

  4. Haha..tak berani nk buat..hancur hp tu nnt bini baling haha

  5. allahu bahaya tuuuuu...bg yang tak takut lipas macam sy ni tape la..

  6. kalo saya pun boleh tercampak hp..geli aii lipas

  7. Cuya says:

    bertabah lah mama hahahah

  8. mamapp says:

    Haha.. nak buek camne.. mama pasrah aje.

  9. adui bersabar yer mama. apps ni, kita tengok pun geli geleman. idok nyer nak download. huhu

  10. mrhanafi says:

    stori yang bagus..

    anggap sahaja bukan rezeki tu..

  11. Tak buat..sbb sendiri rasa macam semak hehehe

  12. Hahaha..lipas tuh ok lg..kalo cicak ke ukar ke memg xleh blah

  13. Mrs. A says:

    Bahaya prank yang makan diri banyak juga dah kes macam ni.

  14. Cik Yaya says:

    hahaha
    adeii..tu la..ade org rekemen yaya download app ni jgk..
    tp mmg xler kiter nk download..dah la geli geleman nengok menatang tu
    kang xpsal2 tcmpak jugak kang hahahaha ^o^

  15. malang tak berbau. kesian henpon mama yg jadi mangsa
    screen protector je kan yg retak tu?

  16. mamapp says:

    Adoii.. mama pasrah aje. Yg pecah Tu handphone Syafi so tanggunglah sendiri

  17. Aduhai, sabarlah mama.. Kalu saya pun di prank, memang terkejutla jugak, silap hari bulan, ambik phone trus campak..

  18. Nasib badan betui, dah trending ni sekarang lipas naik kat wall paper untuk buat prank ni.. kih kih

  19. sabar mama. budak kecik mmg cam2. huhu.

  20. Kikiki.. Maaf ye mama..tak leh tahan nak tergelak.. Apps tu memang tak sesuai Pun..pada orang yang tak suka lipas, macam-macam boleh jadi.. Takziah mama ye atas screen hp yang pecah tu..

  21. Aduhh teruk juga crack tu akak. Sabar jela.. kalau kat screen protector je takpela juga kan, huhu.

    Apapun, akak, saya tahu cara nak buang ipad kat atas header akak tu... Tapi kalau nk buang background dark green tu tak pandai, hehe.

  22. mamapp says:

    Huhuu.. nak wat cBee menda nak jadi. Dah pecah ni tak tau nak repair kat mana..

    Mau,macam mana caranya Mai.. bgtau lah mama

  23. Hahaha bahaya betul prank mcm ni, buatnya orang tu ada sakit jantung lagi terukkk jadinya kan

    Www.vitadiary.com.my

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors