Tuesday, November 19, 2013

First time pergi dobi layan diri

Disebabkan mesin basuh kt umah hanya berkapasiti 6.5kg maka terpaksalah mama menggagahkan diri pergi ke dobi layan diri ni utk basuh toto.

Mmg xde pengalaman tp nasib baik ada instruction. So akhirnya berjaya juga mama basuh toto mama. Not bad la rm4 utk cuci selama 37min dan rm2.50 utk keringkan selama 40min.

10 Responses so far.

  1. better pegi yang layan diri ni dr yg tinggal2..sbb sy ade pengalaman,bile collect smule,ade tambahan seluar kecik plak..yg paling sadis,lelaki punye..wuhuuu tak patot betul..

  2. Nurhayati says:

    blom pernah try lagi. sgt menarik :)

  3. fuzamusa says:

    macam menarik je.. sesuai ni kalau hari2 hujan aje

  4. Puan Ida says:

    bagus juga ni ye
    senang layan diri sendiri ye
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 4045

  5. Dobi layan diri ni kalau kat tempat yang jarang maintenance, memang sakit hati. Kadang duit dah telan, mesin tak putar jugak.

  6. tak pernah cuba, sebab mesin cuci kat umah pun masih bagus :D
    But, buleh lah sekali nanti nak cuba juga... :)

  7. thomas says:

    tak pernah pergi,tapi lama tak utk sekali basuh dan keringkan?

  8. boleh try ni time hujan2..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors