First time pergi dobi layan diri - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Tuesday, November 19, 2013

First time pergi dobi layan diri

Disebabkan mesin basuh kt umah hanya berkapasiti 6.5kg maka terpaksalah mama menggagahkan diri pergi ke dobi layan diri ni utk basuh toto.

Mmg xde pengalaman tp nasib baik ada instruction. So akhirnya berjaya juga mama basuh toto mama. Not bad la rm4 utk cuci selama 37min dan rm2.50 utk keringkan selama 40min.

10 comments:

  1. better pegi yang layan diri ni dr yg tinggal2..sbb sy ade pengalaman,bile collect smule,ade tambahan seluar kecik plak..yg paling sadis,lelaki punye..wuhuuu tak patot betul..

    ReplyDelete
  2. blom pernah try lagi. sgt menarik :)

    ReplyDelete
  3. macam menarik je.. sesuai ni kalau hari2 hujan aje

    ReplyDelete
  4. bagus juga ni ye
    senang layan diri sendiri ye
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 4045

    ReplyDelete
  5. Dobi layan diri ni kalau kat tempat yang jarang maintenance, memang sakit hati. Kadang duit dah telan, mesin tak putar jugak.

    ReplyDelete
  6. tak pernah cuba, sebab mesin cuci kat umah pun masih bagus :D
    But, buleh lah sekali nanti nak cuba juga... :)

    ReplyDelete
  7. tak pernah pergi,tapi lama tak utk sekali basuh dan keringkan?

    ReplyDelete

Words of wisdom