Wordless Wednesday - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednesday

Aish.. terlambat plak nak post arini.. ni masa ke putrajaya aritu.. dpt le syafi berkenalan dgn permainan paintball.. minat betul dia

9 comments:

  1. teringin nk main paintball, tp blom ada pluang, huh...

    ReplyDelete
  2. xpnh main lagi.. tp tgk org main cam best...

    ReplyDelete
  3. larat ke pipie nak angkat senapang tu...

    ReplyDelete
  4. mahal oo main menda alah ni kakak.kwn saya ada men.brg2 dia..hmm

    ReplyDelete
  5. ouh..mesti best kalau dapat main paintball ni..leh shoot shoot macam real gitu

    ReplyDelete
  6. mama penah main. siap kena tembak lg. aduh sakit giler.. sampai terlepas gun tu dr tgn mama dek kerana nk menanggung sakit, lebam mkm 1 bulan baru hilang huhu..

    syafi aritu masa kt sunway lagoon nk main tp org yg jaga tu x bagi hihi

    ReplyDelete
  7. hanya org yg tahan lasak jer leh main ni.

    ReplyDelete
  8. sebenarnya takde la lasak sgt. men tambak2 je. hihi tp ok lah kalau nk try sekali sekala mmg best. esp kalau free kan.. bak kata afzal mmg mahal sket

    ReplyDelete

Words of wisdom