Saturday, December 31, 2011

Happy New Year & Happy Birthday to me


Salam semua. la ni mesti semua org tgh countdown nak sambut new year kan. seperti biasa, every new year is the day I was born. hehe.. tambah lagi la umo aku ni huhu.. alhamdulillah diberikan peluang oleh ALLAH bernafas lagi hingga ke saat ini..syukur..

hmm.. nak minta hadiah apa ye dgn hubby? honestly tak terasa nak celebrate sgt.. tak tau nape. maybe sebab aku la ni tgh tunggu result check up aku nx week. hopefully ujian tu negatif. minta korang tolong doakan yek.. ada masalah kesihatan sket menjelang ujung tahun ni..

pasal azam plak, aku tanak tulis kat sini. cuma harapan aku boleh la dpt tambah baby hehe.. pastu, tahun depan ni pon syafi dh start tadika. semoga dia gumbira bersekolah dah cepat tangkap pelajaran kat school tu. semoga semuanya dipermudahkan bagi kami.. kt opis plak dh ada tambahan tanggungjawab.. harapnye dpt le aku laksanakan dan dpt manage time ddgn lebih baik..

happy new year utk semua. semoga tahun 2012 lebih baik tahun tahun 2011

7 Responses so far.

  1. Koding says:

    Selamat Menyambut Tahun 2012 Masihi...

  2. Puan Kutu says:

    happy new year,hepy besday jugak..:)

  3. selamat tahun baru n selamat hari ulangtahun kelahiran.. moga panjang umur n murah rezeki selalu.. :)

  4. Rozita says:

    selamat hari lahir adak! semoga rezeki ko makin murah tahun ni... juga dipanjangkan umur dan ditetapkan iman... amin.. ingat tak kita sambut birthday sama2 masa kt sekolah dulu... rindunya kenangan tu...

  5. bunggsu says:

    happy new year,friend

  6. Selamat Hari Lahir dan Selamat Tahun Baru...

  7. Jeremy says:

    Happy new year and happy birthday to you as well...
    SMSF

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors