Happy New Year & Happy Birthday to me - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Saturday, December 31, 2011

Happy New Year & Happy Birthday to me


Salam semua. la ni mesti semua org tgh countdown nak sambut new year kan. seperti biasa, every new year is the day I was born. hehe.. tambah lagi la umo aku ni huhu.. alhamdulillah diberikan peluang oleh ALLAH bernafas lagi hingga ke saat ini..syukur..

hmm.. nak minta hadiah apa ye dgn hubby? honestly tak terasa nak celebrate sgt.. tak tau nape. maybe sebab aku la ni tgh tunggu result check up aku nx week. hopefully ujian tu negatif. minta korang tolong doakan yek.. ada masalah kesihatan sket menjelang ujung tahun ni..

pasal azam plak, aku tanak tulis kat sini. cuma harapan aku boleh la dpt tambah baby hehe.. pastu, tahun depan ni pon syafi dh start tadika. semoga dia gumbira bersekolah dah cepat tangkap pelajaran kat school tu. semoga semuanya dipermudahkan bagi kami.. kt opis plak dh ada tambahan tanggungjawab.. harapnye dpt le aku laksanakan dan dpt manage time ddgn lebih baik..

happy new year utk semua. semoga tahun 2012 lebih baik tahun tahun 2011

7 comments:

  1. Selamat Menyambut Tahun 2012 Masihi...

    ReplyDelete
  2. happy new year,hepy besday jugak..:)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru n selamat hari ulangtahun kelahiran.. moga panjang umur n murah rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir adak! semoga rezeki ko makin murah tahun ni... juga dipanjangkan umur dan ditetapkan iman... amin.. ingat tak kita sambut birthday sama2 masa kt sekolah dulu... rindunya kenangan tu...

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir dan Selamat Tahun Baru...

    ReplyDelete
  6. Happy new year and happy birthday to you as well...
    SMSF

    ReplyDelete

Words of wisdom