Tuesday, July 5, 2011

F.A.N Gathering the 2nd

Salam semua, minta maaf byk2 dah beberapa hari aku tak update blog. Nak blogwalking pon tak sempat. Dengan tenet yg cam hempess ni.. hishh.. Ni aku excited nak citer pasal FAN gathering yg berjalan dengan lancar malam tadi. Alhamdulillah dpt lagi bergather2 dgn kawan2 yg dulunya kami kenal di alam maya ajer. Tak sangka leh rapat sampai camni kan Fara & Noy?

Kami berjanji jumpa kat Old Town White Coffe Cyberjaya.. memasing dari destinasi yg berlainan.. Fara dari Dengkil (eh, betul ke ni Fara..).. Noy plak bertolak dari Rembau.. Aku plak dari Shah Alam.. Tp alhamdulillah kitaorg semua sampai pada masa yg sama.. cam dh plan gitu.. parking s ecara berjemaah lagi..  aku n famili sebenarnye dah sesat barat dah.. talian hayat berkali2 dgn fara n zakie last2 terpaksalah diorang collect kitaorg kt saba’ restaurant.. sori ek aku n hubby memang nganga pasal cyberjaya ni..

Pd masa yg sama fara wat surprise birthday utk hubby terchenta iaitu zakie. Happy birthday ye zakie.. zakie ni junior aku kat sekolah rupanya. Masa dh kenal fara baru jejak kasih dgn dia hihi.. noy plak mmg best sgt2 mlm tadi. So friendly.. mcm last year memasing agak malu2 kucing. Tp kali ni semuanya dh cam kawan sekolah lama dah hihi..  . Syafi n sofea pn sonot gak malam tu.. main sama2.. kalau darwish n bakhtiar ada kan best

Layan je lah gambo kat atas tu.. sori gambo kurang baik. Yelah kamera bese2 jer.. tak sabo nk tunggu gambar dari kamera zakie n izad plak.. mlm tadi berjumpa dari kul 10pm sampai kul 1am.. sampai umah gitu gini tido kul 2.30am.. arini dh jadi zam zombie dah. Tapi it’s ok lah. Puas hati.. nanti boleh gather2 kalau ada kesempatan kan.. noy n fara ada kasi sebenir kat aku. Nanti kalau ada masa aku update ye. thanks ye fara n noy.. suka sgt pemberian korang tu.. like it so much.. mwaaah..



8 Responses so far.

  1. Mr Lonely says:

    nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

  2. wah..bestnya sis..jumpa kwn2 kan..hee..lain2 tmpt lak tue..

    btw..kalu rajin sis ifa mintak tlg komen n3 nie ek..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    tq tau!

  3. wahh,.sonok nye dapat gathering,.=))

  4. Rozita says:

    wei... junior ko..? kat sekolah mana?

    tahniah sbb boleh mengekalkan persahabatan.. ceh ayat aku..

  5. hehehe aku lagi lah tak kenal junior ko adda

  6. thomas says:

    Bagus ni ada FAN gathering.

  7. wahh..gather2 lg..besh tol..dr kwn blogger dh jd kwn baik ye..=)

  8. Mmg seronok sgt bila dpt tambah kawan2.. Ita n faiz elloo.. Junior aku, junior korang juga eh..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors