Header Ads

test

Sahur spesel aku harini & pemenang hit jackpot 50000

Salam ramadhan semua, harap2 semua dlm keadaan sihat.. start semalam badan aku dh rasa tak best, running nose n sakit tekak melampau huhu.. last2 pagi tadi sahur dgn ubat selsema, dequadin & air asam jawa. amacam? spesel kan hihii.. ok, tu je nak bgtau.. jgn marah..

ok. pemenang hit 50000 yg akan menang souvenir dr tambun tu dh dpt dikesan. nanti aku umumkan ye sebab skrg dlm proses utk dpt kan detail.. ok lah selamat berpuasa & selamat beribadah..

pesanan penaja: jom bertadarus beramai2!!.. byk pahala tau.. ikut sunnah nabi sebab dulu nabi selalu bertadarus dgn malaikat Jibrail. so, kita bertadarus dgn kawan2 je la yek..

adios

5 comments:

  1. siratu akak pun, asik sok sek sok sek je, katanya gatal idung, nak sesema kot

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa dan selamat bertadarus sis.semoga cepat sihat:)

    ReplyDelete
  3. skrg musim la adda....senang sgt dijangkati selsema n batuk....moga cpt sembuh.

    ReplyDelete
  4. thanks ye. alhamdulillah dah semakin baik.. appreciate it

    ReplyDelete

Words of wisdom