Friday, June 11, 2010

Salin Kulit II

mari kite ingat balik bg mama syafi dh ada brape jenis kulit.. ok, tak termasuk theme default yg aku guna 1st time masa mula2 berblog nampak nye ni kali ke-3 aku tukar kulit blog ni.. hopefully kali ni takde masalah semak sgt :)..

aku saje pilih background yg tak brape padat. pada aku skrg cam nampak ok sket dari yg dulu. biru lagi u.. sejuk mata.. cuma, template kali ini ada disediakan skali ruangan utk ad 125x125.. agaknye ada ke org yg nak sewa ruangan iklan aku tu yek?

ok, ini adalah kulit2 yg blog ni pernah merasa. agak2 yg mana paling lawo pada mata korang?
kulit lama

kulit sempena masuk tahun 2010 aritu

 ini kulit terbaru plak. amacam? ok tak? 

12 Responses so far.

  1. ok sis...template nie mmg menarik :)

  2. bella suke yg kulit lamee.. nampak lebih comeyy :)

  3. template lame la kakak .
    :))

  4. yg ni best... aku sukak... :D

  5. cantik ar..saya x reti ..

  6. adda says:

    THANKS for feedback. mmg sayang nak tniggalkan yg lama. tp apakan daya. ada problem. mungkin tu petanda kena tukar template baru. buat masa ni nak blog yg terurus sket. tak serabut.. ok kot yg ni

  7. aril says:

    ok je..sesedap mata memandang..yg penting pengisiannya..:-)

  8. ARIFFDA says:

    ada bau cat la..hihi...

  9. adda says:

    thanks aril.. setuju!!!
    ariffa , cat baru nak kering hihi

  10. SheY PuLL says:

    Kulit manusia xder ke?>

  11. adda says:

    kulit manusia?? nanti aku carik yek :)

    cutebabygirl, yg merah tu yg cantik yek?

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..