Monday, May 17, 2010

Dan Pemenangnya minyak wangi mama syafi adalah...

Jeng..jeng..jeng.. alhamdulillah semua sekali ada 174 contestants. Sambutan kali ini pada aku amat menggalakkan. terima kasih semua..

So, maka pada hari ahad tepat kul 12 pm, dgn lafaz bismillah aku pun buat undian d random.org.. inilah keputusannya:

cabutan pertama

cabutan kedua
cabutan ketiga
Mari kita tgk sapa yg kena...

NO 57 = ♥cutebabygirl♥

NO 125 = monica

NO 48 = yangbaik

CONGRATULATIONS kepada pemenang.. sila email detail anda (nama penuh, blog address, alamat hadiah ingin diposkan, no tel & yg penting sekali ialah pilihan sama ada dude or chic ok) kepada addahus@yahoo.com

kepada peserta pertama iaitu Shiela Latif ada hadiah saguhati dari mama syafi kerana berjaya menjadi peserta pertama .. pantas gituh.. sila emailkan detail shiela jugak yek.. tp hadiahnye bukan perfum laa..

kpd yg kurang bernasib baik tu jgn putus asa ok.. insya allah giliran utk menang akan muncul lagi. yg penting, jgn putus asa utk masuk contest lagi tau.. have a great monday semua..

14 Responses so far.

  1. salam...

    nmpaknye kali ni adah tak bertuah...hehehe...nanti mama syafi buat lagi eh..adah join...hihhihi..

    tahniah pada yang menang... :)

  2. b.O.n.d.a says:

    tahniah pada yang menang! =)

  3. tahniah kepada pemenang..

    *nanti mama-syafi buat lagi nak jadi first contestant la..dpt gak adiah saguhati..ekekeke

  4. yangbaik says:

    salam,
    alhamdulillah, berjaya juga pada kali ini... tahniah juga kepada pemenang yang lain.
    kepada mama syafi terima kasih...

  5. chugie says:

    ahaha.. dh de pemenang.. bestnye.. tahniah ye..!

  6. Adyshariz says:

    tahniah pada yg menang...

  7. monica says:

    thank you..nanti sy hantar email k..terkejut saya..:)

  8. congrats to all winners

  9. huhuhu...no tak naik pon dapat jugak sagu hati tue...tima kasih...alhamdilillah...nanti shiela send detail k :)

  10. Tahniah kepada yg menang, lain kali buat lagi giveaway mcm ni ya...

  11. nza says:

    tahniah kpd pemenang...nnti brtmbah wangi la....

  12. kue says:

    huhuhuhuhuh my lucky no 161 xkena ye ?
    next time ade ag x lucky draw hehehehe

  13. adda says:

    kepada yg tak kena tu jgn sedey2 ok.. insya allah ada rezki lain hari..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors