Review Studio Unit, The Landmark Penang

mamapp
7

Unit ni adalah antara unit yang mama rasa relax dan seronok duduk. Mama bermalam di sini semasa baru-baru pandai lepak Penang. Review Studio Unit, The Landmark Penang. 

Baca juga:


Review Studio Unit, The Landmark Penang

Inilah antara sebab kenapa mama suka duduk sini.

Keadaan bilik studio yang kami book. Lengkap dengan sofa yang besar dan selesa. TV dilengkapi dengan netflix


Ruang tidur. Ini adalah studio unit so ada satu ruang aje untuk semua. Luar bilik ni ada balkoni dan view cantik

Katil selesa


Bahagian kitchen


Lengkap serba serbi


Ruang ke bilik air


Toilet dia luas

View Luar Rumah

Besar pool dia kan. Ada juga garden di bawah tu


Di balconi ni memang seronok lepak sebab ada buaian dan kerusi serta meja. Kat sinilah mama ambil gambar profile FB mama hihi

Maklumat The Landmark Penang

Pemandangan Gurney Drive

The Landmark by Katana

Alamat:  Jalan Tanjong Tokong, Seri Tanjung Pinang, 10470 Tanjung Tokong, Pulau Pinang

Unit yang mama book ni nama dia under Tree Premier Suite Homestay. Dia ada 2 unit mama dapat yang unit tingkat 13. Total mama bayar dalam RM138 aje. Murah kan. Masa ni mama book di Airbnb.



Post a Comment

7Comments

Words of wisdom

  1. saya suka rumah studio macam ni
    rasa privasiiiii sangat
    suasana pun tenang je kat sini
    tampak mewah pun ya

    ReplyDelete
  2. Best jugak tu bilik cantik ada port santai.

    ReplyDelete
  3. Balcony tu best nya, memang tempat lepak lah tu.

    ReplyDelete
  4. 1 malam RM138 . Wah murah jugak tu, dengan fasilitis semua cukup lengkap .

    ReplyDelete
  5. Kalo traveling bareng teman atau suami, saya juga prefer di serviced apartment. Apalagi kalo stay lama, dan fasilitas di apartment biasanya lebih lengkap kan.

    Cuma kemarin itu tak berani stay di apartmen saat ke Penang, Krn ada maklumat foreigners tak boleh short stay di apartmen. Karena itu trakhir ke Penang, saya akhirnya memilih hotel, supaya tenang😄. Tak Taulah kalo skr ini aturan untuk foreigners macam mana.

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!