Dinner di Tunas Bistro Batu Maung, Bayan Lepas, Pulau Pinang

mamapp
11

Maafkan la mama yang membuat post basi arini. Seperti yang mama pernah cerita sebelum ni. Selepas pertama kali dijangkiti Covid19 memang banyak sangat post yang mama tak buat. Mungkin sebab badan tak OK kerana long covid waktu tu. Mama Dinner di Tunas Bistro Batu Maung, Bayan Lepas, Pulau Pinang ni bulan April 2022 tau. Hari pertama puasa dan mama berbuka kat sini masa tu. Mama hantar anak mama masuk asrama ketika itu dan bermalam di Pulau Pinang untuk berjumpa adik mama.


Dinner di Tunas Bistro Batu Maung, Bayan Lepas, Pulau Pinang

Mama letak sini sebagai kenangan. Masa mama sampai sini sudah pun kul 8 malam. Sebenarnya semasa otw dari Kedah baru mama survey tempat nak buka puasa. Call sana sini tak available akhirnya terjumpa kedai ni. Dan mama booking lambat sikit sebab taknak bersesak dengan org lain.







Makanan

1. Nasi Lemak lamb chop

2. Nasi Lemak chicken parmigiana

3. Briani Ayam grill

4. Nasi Briani Lamb shank

Minuman

1. Tembikai Laici ais  x nak gula

2. carrot susu ais

3. Nescafe ais

4. Ice lemon Tea


Inilah semua menu kami. Semua makanan ni sedap2. Air minuman dia aje yg pada mama biasa2. Staff memang peramah dan sentiasa membantu. Servis laju dan parking masa mama sampai banyak. Mungkin sebab masa tu ramai yg dah mula pulang



Ni harga bagi lauk kami tu, Murah je kan


Menu dan Harga Makanan di Tunas Bistro Batu Maung, Bayan Lepas, Pulau Pinang

Menu ni mama adalah pada tahun 2022 ye u ols. sekarang mungkin dah naik harganya.










Maklumat Tunas Bistro Batu Maung, Bayan Lepas, Pulau Pinang

Tunas Bistro Batu Maung, Bayan Lepas, Pulau Pinang

Alamat: 12, Lintang Batu Maung 4, Taman Iping, 11960 Bayan Lepas, Pulau Pinang

Masa operasi: 7:30 am–11:30 pm

Post a Comment

11Comments

Words of wisdom

  1. byk pilihan menu tu....Nasi Lemak chicken parmigiana ni mmg rare

    ReplyDelete
  2. Sedap-sedap belaka menunya. Tumpang jamu mata di sini. Terliur tengok hihihiii.

    ReplyDelete
  3. Banyak pilihan menu, nampak sedap semuanya. Kecur air liur tengok.

    ReplyDelete
  4. gambar dalam menu memang menyelerakan. pandai designer dia

    ReplyDelete
  5. Chicken Parmigiana tu namanya sedap pulak....

    ReplyDelete
  6. uiiiii sedap sedap belaka niiii
    pilihan pun banyakkkkkk

    ReplyDelete
  7. Nasi lemak tu menu rare betul .. Lain dari yang lain . Nasi lemak makan bersama western

    ReplyDelete
  8. THN ini saya nak ke Penang lagi, bawa keluarga besar. Beberapa referensi di blog kakak, bisa jadi pilihan untuk ajak mereka ke sana 😁.

    Tak apa lambat di posting kak. Saya pun masih banyaaaaak sangat tulisan trip dari Bbrp tahun lalu , tapi tak ditulis2 di blog 🤣🤣. Terkadang memang mood nya aja yg belum sampai 😅

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!