Review The Loft Plaza Hotel Bangi, Bandar Puteri Kajang Selangor

mamapp
12

Assalamualaikum semua. Jumaat lepas mama ada rekemen Buffet Ramadhan di Bangi Golf Resort. Memang sedap-sedap makanan kat sana tau. Alhamdulillah berpeluang mama merasa preview buffet kat situ. Memandangkan preview Ramadhan tu malam maka saja-saja mama book hotel area Bangi. Konnnya malas nak drive malam-malam. So, harini mama nak Review The Loft Plaza Hotel Bangi, Bandar Puteri Kajang Selangor.

Baca juga


Review The Loft Plaza Hotel Bangi, Bandar Puteri Kajang Selangor

Mama book hotel ni melalui booking dalam RM120 gitu. Memang saja pilih hotel yang murah-murah. Bukan nak buat apapun, untuk rehat-rehat aje. Kebetulan kami baru sampai dari Kedah sehari sebelum tu. Mama check in hotel ni pun dah petang dalam kul 5++. 


Book bilik untuk 3 pax. Bilik simple tapi selesa dan serba ada.


Kecil aje ruang bilik ni tapi ok lah untuk brmalam. Amari baju tiada yang ada tempat gantung aje

Bilik air dia luas juga

Complete toiletries. Jarang hotel yang bagi berus dan ubat gigi 

Overall, mama memang puas hati stay sini. Walaupun hotel murah tapi nampak classy. First impression masa buka pintu ke lobby hotel terbau wangi yang segar seperti mint. Mama ni memang suka bau wangi-wangi. Memang rasa environment dia best, bersih dan cosy. Ada bilik utk meeting or event juga kat sini. Staff semua friendly dan sentiasa bermanis muka. Bilik selesa cuma disebabkan bilik mama terletak atas kedai mamak, maka ada bunyi bising sikit di waktu malam. Bagi yang ada masalah keluarga boleh mama rekemen Peguam Syarie Shah Alam

Banyak kedai makan seperti mamak, kedai arab, etc dan kedai-kedai lain di area hotel ni so tak risau sangat nak cari makan atau nak beli apa2.


kawasan lobby yg cosy, wangi dan selesa

Suka deco2 kat hotel ni

Sempat beli kopi cappuccino dan hot latte kat mesin ni cuma RM 3 bayar di reception. Tapi rasa dia biasa aje tak rich macam kopi yang mama suka..

Keluar dari lif nampak ni.

Ruangan untuk ke bilik

Maklumat The Loft Plaza Hotel Bangi, Bandar Puteri Kajang Selangor


The Loft Plaza Hotel Bangi, Bandar Puteri Kajang Selangor

Alamat: 22, JALAN PUTERI 2A/1, BANDAR PUTERI, BANGI, 43000 Kajang, Selangor

Phone: 03-8928 0810



Post a Comment

12Comments

Words of wisdom

  1. Walaupun murah still biliknya nampak besar, kemas dan bersih. Rasa berbaloi je kan stay dalam bilik macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la mimie, mmg terasa berbaloi. yg penting wangi.. hihi

      Delete
  2. kawasan kajang mungkin fikir tak berapa rare...tp dalaman hotel ni fuhhh...

    ReplyDelete
  3. Strategik dekat kedai.
    Memang nampak selesa.

    ReplyDelete
  4. sederhana tapi serba ada yang dibutuhkan orang

    ReplyDelete
  5. sukaaaa suasana hotel mcm ni👍👍👍

    ReplyDelete
  6. cantik..suka environment dia..tenang gitu..paling suka sebab dekat dengan kedai-kedai untuk cari makan..penting tu..hehe..

    ReplyDelete
  7. Nampak Selesa! Bolehlah lepas ni lepak dekat Bangi stay sini

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!