Lunch di Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam Selangor

mamapp
10

Sebenarnya dah lama en husband ajak mama makan Lunch di Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam tapi memang asyik tak berkesempatan. Akhirnya mama ke sini dengan kawan mama. Inilah pertama kali mama makan di sini. Dulu sebenarnya mama pernah makan di tempat ni dan menghadiri kenduri kahwin kawan mama tapi sejak tempat ni diambilalih kak Anie Shellrock mama tak pernah sampai lagi. Kawan mama dulu ada masalah rumahtangga alhamdulillah berjumpa jodoh juga.

Baca juga


Lunch di Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam Selangor

Tempat ni memang best lepak dan makan di sini. Tenang aje especially masa mama datang tu cuaca mendung. So, terasa cosy dan nyaman.


Syok makan tepi tasik. Ni set kambing bakar. Kambing bakar dia big postion

Mee celup special. Rasa dia ok cuma rasa tu lebih kepada mee sup. Pekat sup dia, not bad juga la

Beli lokchong yang juga ada dijual kat situ

Macam-macam ada kat station ni


Tenang aje kan

Menu dan harga di Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam Selangor

Ini adalah Menu dan harga di Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam Selangor




Mama dah beberapa kali makan di sini hari Jumaat. Seronok tak ramai orang. Cuma kena make sure order sebelum kul 1. Kaunter ditutup pukul 1. Walaupun kaunter tutup kita masih boleh makan kat sini. 

Aman aje kan, time ni orang lelaki pegi sembahyang jumaat. So, tak ramai


Maklumat Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam Selangor


Kak Anie Shellout Tasik Shah Alam Selangor

Address: Kak Anie Shellrock Persiaran Dato' Menteri, Persiaran Tasik, Seksyen 14, 40000 Shah Alam,

Waktu operasi 9 pagi - 11 malam (Isnin tutup, Jumaat tgh hari last order kul 1 pm utk sembahyang jumaat)



Tags

Post a Comment

10Comments

Words of wisdom

  1. Nyamannya makan minum sambil menikmati tiupan angin dari tasik.

    ReplyDelete
  2. Kira harga standard la ni. Nanti boleh cuba makan kat sini

    ReplyDelete
  3. Macam best ja nie, boleh lah cuba bila pi Shah Alam nanti..

    ReplyDelete
  4. apa yang best sini banyak menu..dari pagi..petang sampai malam memang puas hati

    ReplyDelete
  5. oh waktunya orang jumatan ya ini kok sepi

    ReplyDelete
  6. mee celup special tu nampak menggodaaaaa sangatttt

    ReplyDelete
  7. menarik tu makan tepi tasik.. taktau Shah Alam ada tempat tenang camni

    ReplyDelete
  8. Saya suka Mee Celop Citarasa Thai... Kalau Mee Celop rasa Mee Sup sedikit kecewa dihati :)

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!