Giveaway 23 Anniversary Ciknur and Husband - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Post Top Ad

Sunday, January 29, 2023

Giveaway 23 Anniversary Ciknur and Husband

Assalamualaikum semua di malam buta ini mama ternampak ada GA dari ciknur maka haruslah mama join dan support rakan-rakan blogger mama. Jom ramai-ramai join Giveaway 23 Anniversary Ciknur and Husband sempena anniversary cik nur dan husband. waa lama tu 23 tahun dah ye ciknur. Mama dengan husband insya allah 16 tahun, tahun ni..  

Seronok baca kisah perkenalan ciknur dengan husband. Mama doakan perkahwinan ciknur dan husband membawa ke syurga. Semoga berbahagia dunia dan akhirat dan sentiasa dilimpahi rezeki dan rahmah.. amin..



Klik banner untuk join


Syarat penyertaan mudah aje.. ni mama copy dari blog ciknur
1. Follow blog "Dapur Cik Nur" yg penting ada list kat blog korang.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 23 Anniversary Ciknur and Husband
3. Sertakan sedikit ucapan indah ❤️✌️
4. Tinggalkan link penyertaan di ruang komen.

Berlangsung pd 23hb jan - 13 febuary 2023.


16 comments:

  1. Best of luck Mama.. Saya pun baru perasan ada GA yang terbaru, Insha Allah akan join untuk support..

    ReplyDelete
  2. Moga ada rezeki Mama 🤲
    PH tak sempat lagi join :(

    ReplyDelete
  3. All the best adda, akak pun dah join

    ReplyDelete
  4. all the best. tgk blog cerita ita pun dia join. moga dmurahkan rezeki

    ReplyDelete
  5. all the best mama! cuya pon dh join

    ReplyDelete

Words of wisdom