Blog Performance Tahun 2022 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Thursday, January 12, 2023

Blog Performance Tahun 2022

Disebabkan sejak beberapa tahun lepas mama ada update tentang blog performance, maka perlulah mama update untuk tahun 2022 juga. Takdelah tercari-cari bila diperlukan nanti. Harini mama nak simpan kat sini tentang Blog Performance Tahun 2022 bagi blog mamapipie.com. Semasa buat entry ni baru mama perasan rupanya alexa ranking dah tak wujud sejak may tahun lepas ye.


Blog Performance Tahun 2022

Inilah seba ringkas Blog Performance Tahun 2022 mama

Ringkasan overall stat, follower, komen, total post, etc untuk blog ni dari lahir hingga 10/1/23



PV tahun 2022 1.13M dan jumlah komen sebanyak 3740++. PV sama mcm tahun lepas cuma komen berkurangan.


Data dari Google analytics. Overall ada peningkatan.


Post yang menjadi pilihan di tahun 2022


Top referer blog mama. Terima kasih banyak kak Suria Amanda dan Dana. Tapi mama percaya 940k lagi top referer lain tu datangnya dari blogger2 lain.


Terima kasih semua rajin singgah blog mama. Mama berharap sangat agar blog ni serba sedikit memberi manfaat kepada korang dan pengunjung yang lain.


28 comments:

  1. Tahniah Adda
    Sayapun Dana penyumbang trafik.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah. Seronok tengok.

    ReplyDelete
  3. ammi nak buat gini tapi blog sendu...segan pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa buat aje ammi, blog mama ni pun bukannya bagus sgt. simpan utk rekod sendiri aje

      Delete
  4. Tahniah Adda..keep up the good work...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..semoga terus maju jaya..

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua.. mama saja nak simpan sini untuk rekod..

    ReplyDelete
  7. Tahniah mamapp! Semoga blog semakin mantap tahun 2023 ni :)

    ReplyDelete
  8. tahniah mama! Hebatnya prestasi blog mama...keep it up!

    ReplyDelete
  9. Tahniah mama! Komen berkurang maybe sebab tak ramai blogger rajin bw sekarang. Tapi reader tetap ada lah kan

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. rasanya sebab mama pun jarang blogwalking juga pun sama sal.. huhu

      Delete
    2. biasalah mama, masing-masing sibuk dengan urusan lain. saya ok je

      Delete
  11. memang power dan mantap blog ini...tahniah mamapp

    ReplyDelete
  12. Alhamdullilah, tahniah Adda. Mantap!

    ReplyDelete
  13. Wah tahniah.. Aini xtau ler bila nka dapat ramai followers and trafik yg titop mcm mamapp

    ReplyDelete
  14. terbaik Adda sy tak sempat nak SS hari tu

    ReplyDelete
  15. hebat! mantop! terkesima! tahniahhhhhhhh!!!!

    ReplyDelete
  16. blog mamapiepie com tidak pernah sepi pengunjung
    soalnya adminnya baik hati

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah semoga terus maju jaya kak

    ReplyDelete

Words of wisdom